Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Kaprun, AustriaStatiunea Kaprun se afla în regiunea Pinzgau, landul Salzburg, Austria, la aproximativ 100 km sud de orasul Salzburg. Kaprun se află în Parcul Naţional Hohe Tauern, unde se gasesc vârful Wiesbachhorn (3.570m) şi ghetarul Kitzsteinhorn (3.203 m), schiabil pe tot parcursul anului. Statiunea apartine regiunii "Europa Sportregion", una dintre cele mai renumite regiuni de ski din zona, ce contine 3 statiuni apropiate, dar totusi independente, unificate inca din 1966: ZELL AM SEE – SCHMITTENHOHE, KAPRUN – MAISKOGEL si ghetarul KITZSTEINHORN.

Statiunea se afla la poalele ghetarului Kitzsteinhorn, detinand o gama larga de piste, inclusiv piste la o altitudine mare, cu zapada permanenta.

In timpul sezonului de iarna schiorii gasesc conditii perfecte pentru practicarea skiului: 130 de km de teren schiabil cu partii variate si instalatii de cablu pentru transport.

82% dintre partiile da ski sunt dedicate Incepatorilor si celor de nivel mediu. Pentru experti sunt indicate pistele de pe Kitzsteinhorn si de sub piscuri.

Calitatea foarte buna a zapezii, necesara partiilor de ski se datoreaza altitudinilor ridicate. Pentru cei ce vor sa isi perfectioneze tehnica de ski, instructorii de ski stau la dispozitie.
Masivul Kitzsteinhorn este destinatia ideala pentru pasionatii de ski. Un serviciu gratuit de ski bus care are plecari la fiecare 20 de minute (1 ora pe timpul verii) face legatura cu toate statiunile din zona. Statiunea se afla la altitudinea de 800 m, iar cea mai joasa pista din statiune este la 770 m . Sunt 58 de mijloace de transport cu cablu ( incluzand 4 tramvaie, 4 telegondole, 14 telescaune, telegondola fiind cea mai populara printre turisti). Pentru schiorii cu nivel mediu-avansat, statiunea este echipata cu numeroase facilitati recreationale, inclusiv centrul sportiv "Optimum".
Date despre statiune

Altitudine (statiune): 786m
Altitudine maxima: 3029m
Sezon de ski: de la inceputul lui decembrie pana la sfarsitul lui aprilie
Partii – nivel incepatori: 21km
Partii – nivel mediu si avansat: 19km

Alte activitati de iarna ce pot fi practicate sunt: plimbarile cu incaltari speciale (rachete de zapada), patinajul sau sauna. In Kaprun snowboarder-ii beneficiaza de o pista completa.

Distante fata de alte oras:
Cu masina:
Distanta intre Munchen si Kaprun este de 179km.
Distanta intre Salzburg si Kaprun este de 101km.
Distanta intre Viena si Kaprun este de 386km
Distanta intre Innsbruck si Kaprun este de 150km

Distanta intre Kaprun si aeroportul din Munchen este de 180 km iar intre Kaprun si aeroportul din Salzburg este de 80 km.

Oferte de sejur ski Kaprun

Oferte de cazare in Kaprun

Vezi oferte cazare ski Kaprun

# #