Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Innsbruck, AustriaCapitala Tirolului, Innsbruck este o statiune de renume international gazduind Jocurile Olimpice de iarna atat in anul 1964 cat si in anul 1976.
Regiunea de ski din Innsbruck este formata din mai multe statiuni, ca: Axamner Lizum, Glunzeger, Patscherkofel, Seegrube, Schlick si a Ghetarul Stubai.
La acestea 6 s-au mai adaugat 2 in sezonul 2005/ 2006: Kuhtai si Oberperfuss, in asa fel lungimea totala a partiilor s-a marit la 320 km.Ele sunt deservite de 75 de instalatii de trasnsport pe cablu.

Pentru proprietarii ski-passului, ski – busul este gratuit. Cu ajutorul ski – busului cele mai apropiate si mai indepartate statiuni din regiunea Innsbruck pot fi atinse in 15, respectiv 60 minute.
Cu privire la raportul calitate - pret, skipass-ul standard valabil pe 8 zile, este la cel mai avantajos pret din Europa. Pentru cei care stau mai mult de 8 zile in statiune, este avantajos Super Skipass-ul combinat, valabil si pe partiile de schi si snowboard din Kiztbuhel si St. Anton.

Din Innsbruck sunt originali cei mai multi boarderi profesionisti din Austria.
Pentru cei ce cauta imbinarea sportului cu activitatile culturale se recomanda vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orase din Europa, Innsbruck, incluzand vizitarea Palatului, Gradinii si biserii imperiale, precum si a gradinii zoologice de iarna.

Oferte de sejur ski Innsbruck

Oferte de cazare in Innsbruck


# #