Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Bad Hofgastein, AustriaStatiunea Bad Hofgastein face parte din zona schiabila Gasteinertal alaturi de statiunile: Badgastein si Dorfgastein. Zona schiabila Gasteinertal face parte la randul ei din largul domeniu schiabil interconectat al Austriei - denumit SKI AMADE.
Statiunea pune la dispozitie o zona termala amenajata traditional si diverse pachete de welness cat si o serie de sporturi de iarna - pentru gusturi si varste diferite.

In Bad Hofgastein, sunt 51 km de partii de ski si 11 instalatii de transport pe cablu (3 teleschiuri, 5 telegondole si 3 telecabine), pana la 2300 m. Din Bad Hofgastein porneste cea mai lunga partie din regiune, Hohe Scharte, de 8 km.

Din punct de vedere al infrastructurii turistice, Bad Hofgastein este cea mai moderna statiune din valea Gastein. Orasul se afla la cea mai intinsa si insorita parte a vaii, la altitudinea de 850 m. Este un orasel atragator, cu o atmosfera alpina, cu numeroase magazine, restaurante si pensiuni in zona pietonala. In mijlocul orasului se afla un business center si un centru terapeutic ultramodern, inconjurat de un parc de 120.000 mp.

Oferte de sejur ski Bad Hofgastein

Oferte de cazare in Bad Hofgastein


# #