Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Ischgl, AustriaIschgl este o statiune de schi din Silvretta Arena Ischgl-Samnaun, fiind conectata cu statiunea Samnaun din Elvetia. Impreuna formeaza cea mai mare regiune de ski din Alpi.

Statiunea cuprinde 210 km de partii de ski, deservite de 42 de instalatii de transport pe cablu.
Partiile de ski sunt: cca. 35 % pârtii albastre (grad mic de dificultate), 45% pârtii roşii (grad mediu de dificultate) şi 20% negre (grad mare de dificultate).
Stratul de zapada din cursul sezonului este sigur, 90% din totalitatea partiilor fiind situate intre altitudinea de 2000-2900 m, dar pe langa aceast lucru statiunea este dotata si cu o retea de tunuri de zapada bine puse la punct.
Sezonul de ski tine din luna noiembrie pana in luna mai.

Exista 3 piste ski fond ce insumeaza 45 km.
Pentru snowboarderi este pregatit un funpark modern, dotat cu halfpipe, trambuline si altele.
Regiunea mai dispune si de partii special amenajate pentru carving si o pista de sanius de 7 km.

Statiunea se afla in valea Paznauntal ce este inconjurata de versantii împăduriti ai grupei montane Silveretta.
Zona "Silvretta Arena" este una dintre cele mai moderne, instalaţiile de ski transportandu-va la pârtii.
Şcoala "Ski & Snowboardschule Ischgl" oferă grădiniţă de schi pentru copii de la 3 ani şi curs schi pentru copii de la 6 ani.
Ischgl nu are practic trafic, datorită unui tunel care vă transportă rulant din o parte a staţiunii în alta.

Combinaţia dintre vacanţă variată la schi şi Après-Ski pe cinste face din aceasta zona o regiune unică, iar seara programul pentru petrecerea timpului liber este variat.In zona exista11 baruri, 50 cafenele, 6 puburi şi 10 discoteci,36 restaurante Ischgl fiind capitala Aprés-Ski-ului european! Hotelurile confortabile, apartamentele spaţioase precum şi pensiunile confortabile garantează că vă veţi simţi bine şi asigură nopţi relaxante.

Statiunea este renumita si datorita mega-concertului "open air", organizat in mijlocul sezonului de iarna cu cele mai renumite formatii de muzica usoara din lume.

Principalele atractii din Ischgl : Fantana lui Nocholas, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Mathon, Drumul Mathias Schmid, Cavaleria, Firul Cultural Fimba, Muzeul din Ischgl, Muzeul Mathias Schmid, Muzeul Fermierilor din Mathon, Muzeul Companiei de Masini pe Cabluri Silvretta.

Cel mai apropiat aeroport este cel din Innsbruck.Oferte de sejur ski Ischgl

Oferte de cazare in Ischgl

Vezi oferte cazare ski Ischgl

# #