Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Saalbach, AustriaStatiunile Saalbach si Hinterglemm se afla situate in Valea Glemm. Inconjurate de munti ce se inalta pana la 2.100 m, cele doua statiuni se bucura de unul din cele mai spectaculoase peisaje din Alpii austrieci.

Saalbach-Hinterglemm este cea mai mare retea de partii de ski (200 km) din Austria.
Regiunea este deservita de 55 de instalatii pe cablu, pornind din 3 localitati.Din Saalbach se poate ajunge cu telecabina noua de 8 locuri pe varful Schattberg, cu telescaunul de 3 locuri "Bernkogel bubble" se poate ajunge pe Hinterglemm, sau cu o alta telecabina spre varful Kohlmaiskopf (1800 m).

Partiille de ski din regiune sunt de toate categoriile:de la coborari domoale pana la coborari pe piste negre utilizate la campionatele mondiale, de la parcuri de distractie la piste de concurs si partii cu obstacole.Pistele de ski sunt:90 km usor, 95 km mediu, 15 km avansat.
Reteaua de instalatii pentru zapada artificiala este modernizata.Sunt 460 de tunuri de zapada care acopera 90% din partii.
Ziua de ski se poate prelungi in parcul de distractii pe partiile iluminate artificial din
Hinterglemm. Iar cei care prefera sa coboare muntele pe saniuta pot sa aleaga intre 5 partii iluminate din cadrul arenei de schi. La sfarsitul zilei de ski se organizeaza party-uri “apres-ski” si concerte in aer liber.
Saalbach si Hinterglemm sunt situate in aceasi vale la doar cativa km distanta.In ambele localitati este o viata de noapte intensa, cu multe baruri, restaurante si posibilitati de apres ski.

In afara de partiile de ski, in zona sunt si partii snowboard, respectiv ski fond.

Oferte de sejur ski Saalbach

Oferte de cazare in Saalbach


# #