Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Arabba, Italia

Paradisul de schi Arabba-Marolada este alcatuit din 2 zone separate Arabba si ghetarul Marmolada. Ambele sunt situate in inima Muntilor Dolomiti, fiind delimitat de catre muntii Pordoi si pasul Campolongo. Este un punct de intrare catre circuitul Sella Ronda. Statiunea de schi Arabba (regiunea Veneto) este conectata de regiunea de schi Alta Badia (Sud Tirol) prin pasul Campolongo si de Val di Fassa (Trentino) prin pasul Pordoi. Arabba nu este numai un punct de acces catre circuitul Sella Ronda, dar ofera si zona de schi din jurul „Porta Vescovo” (2600 m altitudine) cu o diferenta de nivel de 1000 m, care pentru multi schiori este cea mai frumoasa coborare din Dolomiti. Aceasta ofera o panorama fantastica a ghetarului Marmolada. Hotelurile din Arabba sunt in apropierea partiilor, oferind astfel o vacanta placuta.
In total zona dispune de 62 km de partii perfect intretinute, deservite de 33 instalatii pe cablu. Partiile sunt de toate gradele de dificultate si sunt deservite de 7 telecabine, 12 telescaune si 14 teleschiuri. Este parte integranta din caruselul Dolomiti Superski cu 1220 km de partii, 464 instalatii pe cablu.
Reteaua de partii din Arabba este conectata de ghetarul Marmolada prin partii si instalatii pe cablu. Ghetarul ofera zapada excelenta si in timpul verii, iar partiile din Arabba sunt deschise din decembrie pana in aprilie.
Partia rosie „La Bellunesse” cu o lungime totala de 12 km, parcurge 1820 m diferenta de nivel si ajunge la Malga Ciapela.

La sfarsitul sezonului de schi, ultima sambata din aprile, aprox. 20 aprilie, partiile de pe Marmolada gazduiesc ziua nostalgica de telemark: “En dì coi sii da zacan”. Inscrierile se fac la scoala de schi Rocca Marmolada.

Sporturi de iarna: schi, snowboard, carving, telemark, in stadionul de gheata patinaj, inchirieri de snowmobile, drumetii de iarna cu schiuri de tura sau rachete de zapada.

Oferte de sejur ski Arabba

Oferte de cazare in Arabba

Vezi oferte cazare ski Arabba

# #