Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Madonna Di Campiglio, Italia

Date despre statiunea de ski Madonna di Campiglio:

5 partii negre (cu grad sporit de dificultate) (7 km)
13 partii rosii (cu grad mediu de dificultate) (20 km)
17 partii albastre (cu grad redus de dificultate) (33 km)
150 km - lungimea partiilor
30 km - trasee cross country
24 ski lifturi
1100 m - maximum atins in verticala
2600 m - cel mai inalt lift
1500 m - cea mai joasa partie
1550 m - altitudinea statiunii

Madonna di Campiglio este una din cele mai importante statiuni de ski din Italia, fiind situata in partea vestica a regiunii Trentino.
Statiunea Madonna di Campiglio (din Trentino) face parte din zona Skirama Dolomiti Adamello-Brenta si are acces direct la 150 km partii, cu 51 de piste individuale, deservite de 24 ski lifturi. În plus ski – passul din Madonna di Campiglio va permite să schiati sau sa faceti snowboard în alte statiuni din Skirama Adamello-Brenta.Madonna di Campiglio este legată prin ski lift de partiile de ski din Folgarida şi Marilleva.
Statiunea în sine se afla la peste 1500m. Cu pistela peste 2500 de metri, schiatul si snowboardingul sunt asigurate pe tot parcursul sezonului. Partiile de ski sunt extinse şi în mare parte marginite de pomi.

Madonna di Campiglio poate imbunatati calitatea zapezii naturale pentru 20 km de partii de ski prin intermediul a 564 de tunuri de zapada.
Capacitatea teleschiului: cele 24 teleschiuri din Madonna di Campiglio sunt în măsură să ridice cca 31000 schiori / snowboarderi pe oră.

Există două aeroporturi la două ore de condus, astfel incat week-endurile si vacantele la ski sunt usor realizabile.

Snowboarding in Madonna di Campiglio:
Madonna di Campiglio a fost una dintre primele statiuni de iarna care au crezut în viitorul snowboardingului investind în instalaţiile destinate acestuia si fiind gazda celor mai prestigioase competitii internaţionale din Trentino.
Statiunea a gazduit in 2001 Campionatele Mondiale ale FIS.

Après de schi in Madonna di Campiglio
Posibilitatile de apres ski sunt numeroase, in zona existand multe restaurante, cluburi, piscine, centre de fitness, patinoar.

Oferte de sejur ski Madonna Di Campiglio

Oferte de cazare in Madonna Di Campiglio


# #