Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Bressanone (Brixen), Italia

Bressanone este un oras situat pe cursul raului Eisack din Tirolul de Sud al Italiei. Orasul se afla la 40 km departare de Bolzano (Bozen) si 45 de km de pasul Brennerpass (1.374 m) care este punct de granita din anul 1919 dintre Tirolul de Nord si Tirolul de Sud ca si intre Austria si Italia.

Statiunea Bressanone se afla la o altitudine de 559 m si este un oras superb, vechi de mai mult de 1000 ani, cu arcade medievale si o catedrala impunatoare.

Va recomandam sa vizitati muzeul castelului Hofburg si sa va relaxati la parcul acvatic Acquarena care a fost amenajat de curand.

Pe intreaga durata a anului, localnicii si vizitatorii pot participa la numeroase evenimente, de la sarbatorirea orasului pana la festivalul culinar numit Kuchlkirchtig, concerte de muzica sinfonica, spectacole de cabaret, campionate de snowboard si curse de ciclism – fara indoiala va exista ceva care sa va atraga atentia si interesul.

De asemenea, numeroase conferinte si simpozioane sunt sustinute la Academia Cusanus din Bressanone.
Dar cum Bressanone e cunoscuta drept una din statiunile montane ale Italiei, partia de 9 km lungime va asteapta sa o testati.

Oferte de sejur ski Bressanone (Brixen)

Oferte de cazare in Bressanone (Brixen)


# #