Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Marilleva, Italia

Marilleva este o statiune in apropiere de Val di Sole (“valea insorita”), inconjurata de culmile masivilor de 3000 m, Dolomiti Brenta si Ortles-Cevedale.
Statiunea s-a dezvoltat pe doua puncte: Marilleva 1400 (punctul de plecare a tuturor instalatiilor de transport pe cablu) si Marilleva 900, in vale vis-a-vis de Mezzana.

Marilleva este o regiune foarte populara si datorita faptului ca este legata in retea cu statiunea Madonna di Campiglio, obtine astfel posibilitatea de a schia in total pe 120 km de partii. Cu ajutorul masinii sau al skibusurilor „NeveBus“ pot fi accesate foarte usor si celelalte statiuni din circuitul Superskirama Dolomiti Adamello-Brenta, in total 380 km de partii de schi si 140 instalatii pe cablu.

Stratul de zapada naturala este asigurat de microclimatul specific al muntilor Ortler-Cevedale de peste 3500 m, iar in cazul in care nici acesta nu este de ajuns, partiile excelent intretinute, sunt dotate in proportie de 90% cu tunuri de zapada.

Partiile, cu toate gradele de dificultate, sunt deservite de 24 de instalatii de transport pe cablu, cu o capacitate totala de 33 000 persoana/ora.

Unitatile de cazare, cu o capacitate de 18 000 locuri, sunt situate in asa fel incat in timpul vacantei sa nu fiti nevoiti sa folositi masina proprie, skibus-ul fiind gratuit.

Marilleva 1400 dispune de partii pentru schi nocturn la Stadion, iar la Marilleva 900 gasim compexul "multisport" Mezzana, cu terenuri de tenis si patinoar, dar merita sa vizitati si complexul expozitional – cultural – sportiv „Alla sosta dell’Imperatore“.

Oferte de sejur ski Marilleva

Oferte de cazare in Marilleva


# #