Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Cortina D-ampezzo, Italia

Altitudine:1350 m si 2932 m

140 Km de partii: dintre care: 62% partii albastre, 33% partii rosi, 5% partii negre

Cortina este situata in centrul Velle D’Ampezzo in Muntii Dolomiti si face parte din paradisul de schi denumit Dolomiti Superski dispunand de 12 sisteme de partii de schi ce cuprind 1180 km partie si 464 transporturi prin cablu. In Cortina d'Ampezzo se schiaza pe 3 versanti care ofera partii de diferite grade de dificultate pe o diferenta de nivel intre 1224 m si 3243 m. Din centrul sportiv al statiunii telecabina ajunge in cea de-a treia zona de schi (Tofana) cu partii de diferite grade de dificultate. Se poate ajunge si la Pasul Falzarego de unde se poate lua telecabina spre varful Lagazuoi (2750m alt.), poarta de intrare in 4 dintre cele 12 sisteme care intra in abonamentul Dolomiti Superski.
Statiunea este cea mai exclusivista si cea mai scumpa statiune montana, iar aici se gasesc hoteluri si magazine de prima clasa, statiunea fiind o imbinare intre clasic si modern

Acest oras a gazduit in 1956 Olimpiada de Iarna

Sezonul de ski incepe in noiembrie si se continua pana in aprilie. Aveti la dispozitie 120 de km de pista pentru schiat, strabatuti de 51 de instalatii pe cablu: 6 telecabine, 29 de telescaune si 16 teleschiuri. 90% din partii sunt acoperite cu zapada artificiala, probabil de aceea statiunea se bucura de o durata asa de mare a sezonului.

Pe langa ski, se mai poate practica schi fond, drumetii, sanius, bob, curling, ice-climbing sau snow-rafting. Patinaj. Pentru relaxare exista la piscine acoperite, popice pe gheata, tenis SPA si wellness. Viata de noapte este foarte activa.

Oferte de sejur ski Cortina D-ampezzo

Oferte de cazare in Cortina D-ampezzo


# #