Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Sestriere, ItaliaSestriere este vedeta zonei de ski Vialattea si statiunea cu cea mai inalta altitudine - 2823 m. Partiile sunt cu dispunere N-V, deci asigura zapada naturala pe tot sezonul de ski. Din cele 45 partii 5 sunt negre, 20 rosii si 20 albastre. Cea mai lunga partie este de 5 km. Sestriere este statiuna campionilor, dar nu numai. Schiorii gasesc aici partii pentru toate gradele de dificultate. Desi Sestriere este considerata zona cea mai „neagra” din Vialattea, aria Manovia este rezervata integral incepatorilor. Cea mai renumita partie este partia nocturna „Giovanni Alberto Agnelli”. Cei aventurosi pot incearca si heliskiing.
Avansatii pot alege ascensiunea catre Motta, punctul cel mai inalt si cel mai abrupt din Vialattea sau pot incerca coborarea pe partia de Cupa Mondiala „Kandahar”.
Snowboarderii agreaza partiile cu siguranta mare de zapada naturala, dar prezenta teleschiurilor poate crea probleme incepatorilor. Pentru schi fond sunt asigurate 10 km de piste, mai mult usoare. Desi partiile nu sunt aglomerate in timpul saptamanii, situatia se schimba drastic in week-end, cand statiunea este asaltata de schiorii din Milano si Torino.
Apres-ski: cinema, echitatie, bowling, paragliding, patinoar, parapanta, heli-skiing, sauna si centru fitness.

Oferte de sejur ski Sestriere


# #