Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Bad Kleinkirchheim, AustriaBad Kleinkirchheim este una din cele mai importante statiuni datorita partiilor de schi excelente, a bailor termale si aquaparcurilor. In total dispune de 102 km de partii de schi, fiind caracterizata prin partii lungi si instalatii de transport pe cablu moderne.

Exista 77 km de partie de dificultate medie (roşu), 8 km cu grad mare de dificultate (negru) si 18 km cu grad mic de dificultate (albastru).

Sunt 800 de tunuri de zapada, cu o acoperire de 97% din totalitatea partiilor care asigura calitatea zapezii. Instalatiile transporta schiorii si snowboarderii intre 1350-2000 m. Cele mai lungi partii din Karitia se gasesc aici, fiind incluse si cateva partii competitionale, omologate FIS. Alte facilitati ale statiunii sunt: partii nocturne, instructori de schi, iar pentru snowboarderi un funpark.Dupa ce turistii au practicat schi sau snowboard,se pot relaxa in aquapark-ul din Bad Klienkirchheim, in baile termale St. Kathrein si Romerbad.

La sfarsitul sezonului de ski, abonamentul de ski este gratuit.De asemenea skibus-ul si transferurile la bai in statiune sunt gratuite. Pentru schi fond sunt amenajate 8 km piste conectate cu cele 45 km din Gnesau, Ebene Reichenau si 5 km de piste de schi fond la altitudinea de 1870m.
Cea mai mare dezvoltare o are insa reteaua de intalatii de transport pe cablu: Teleschiurile Scharte I si II au fost schimbate pe telescaune moderne de persoane, astrfel incat schiorii si snowboarderii pot ajunge mai repede si mai comod pe Wiesernock si Spitzegg. Totodata intreaga regiune de 100 km, s-a dezvoltat cu inca 2 km de partii in zona Brunnachabfahrt si Spitzegabfahrt.

Bad Kleinkirchheim va ofera cele mai bune servicii :
• Depozite de ski incalzite la principalele statii de lift
• Ski gratuit
• Parcare ampla
• Curse de ski de mare viteza

Puteti atinge noi inaltimi urcand cu telegondola pana in varful muntelui sau puteti face o baie de soare la Brunnach Lake.

Atractia suplimentara a acestei statiuni este ca dupa o zi de schi poate urma o placuta relaxare la piscinele cu ape termale.

Oferte de sejur ski Bad Kleinkirchheim

Oferte de cazare in Bad Kleinkirchheim


# #