Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Ski, regiuni de ski > Ski Austria > Regiunea Gasteinertal
Cauta locatie ski:

Ski Gasteinertal (Austria)

In Gasteinertal puteti beneficia de un schi la superlativ: 64 de partii cu o lungime totala de 201 km, instalatii de zapada pentru cea mai mare parte a zonei de schi, 44 de teleschiuri, 270 de instalatii de urcare, si scoli de snowboard. Schiorii fanatici, carora nu le ajunge o iarna intreaga de schi, pot vizita Haute Volee, ce se afla la 10 km de Bad Gastein si unde gasim zapada si la sfarsitul lunii aprilie (2686 m altitudine).

Renumita inca din evul mediu, Gasteinertal ne surprinde prin rafinamentul, cochetaria statiunilor ce ne amintesc de St. Moritz din Elvetia: Bad Gastein, Bad Hofgastein.
Amatorii de sporturi de iarna de orice fel, familiile cu copii, pasionatii de plimbari montane pe zapada sau de catarari pe gheata, cu totii vor gasi un cadru perfect de vacanta in Valea Gastein. Indiferent daca practicati schi-ul, snowboard-ul sau carving-ul, in cele doua zone de schi din Gastein, ce insumeaza in total 200 de km de piste protejate impotriva avalanselor, veti gasi cu siguranta pista la care ati visat dintotdeauna! Daca sunteti amatori de schi fond sau de plimbari cu papuci de zapada, veti aprecia cu siguranta linistea si izolarea cadrului montan.


Statiuni de ski in zona Gasteinertal


# #