Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Kappl, AustriaKappl este una dintre cele mai frumoase statiuni de ski din regiunea Silvretta.

Partiile de ski au peste 40 de km lungime, sunt dotate modern si ajung pana la altitudinea de 2700 m.
Telefericul de la Bergbahnen Kappl va transporta rapid si confortabil pana la partiile de ski.
Cele mai practicate activitati de iarna sunt: schiatul, drumetiile, sania trasa de cai si cursele cu sania pe derdelus.

Aceasta statiune linistita, asezata pe partea insorita a vaii Paznaun la 1258 m, este un loc ideal de relaxare pentru oricine si ofera turistilor tot ce au nevoie pentru o vacanta perfecta: soare, zapada, peisaje minunate, sporturile preferate, cazare excelenta, cafenele, restaurante, biblioteca, facilitati de tranzactii bancare, supermarket-uri si multe magazine. Oferta de echipamente pentru sport (atat vara cat si iarna) este foarte variata si este insotita de sfaturi profesioniste in ceea ce priveste achizitionarea acestora. Exista si posibilitatea inchirierii acestor echipamente din centre specializate la preturi bune.

Acces:

Cu avionul
Se ajunge la aeroportul din Innsbruck. Vara sunt programate zboruri de la si spre Viena, Frankfurt, Koln, Londra si Nisa. Iarna apar si zboruri dinspre si spre Berlin, Amsterdam, Manchester sau Moscova. De la aeroport pana in Kappl se poate inchiria o masina; cu mijloacele de transport in comun (autobuzul ) se ajunge la gara din Innsbruck si se ia de acolo trenul pana la Landeck-Zams si apoi autobuzul pana la Kappl.

Cu trenul
Se poate ajunge cu trenul in gara din Innsbruck se inchiriaza o masina pana in Kappl. In cazul in care se coboara in gara Landeck-Zams se ia autobuzul 4240 care ajunge si in Ischgl si in Kappl.

Cu masina
Dinspre Germania, Italia si Austria se ajunge pe S16 (Arlbergschnellstrasse),iesiti din Pians si mergeti inca 15 km pe B188 (Silvretta Bundesstrassee) in directia Kappl.

Oferte de sejur ski Kappl

Vezi oferte sejur la ski Kappl

Oferte de cazare in Kappl

Vezi oferte cazare ski Kappl

# #