Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Kitzbuheler Alpen, AustriaStatiunile Brixen im Thale, Kirchberg si Westendorf alcatuiesc Brixental aflat in inima muntilor din Kitzbuheler Alpen.

- Brixen im Thale este situata in mijlocul Brixentalului si si-a castigat o reputatie remarcabila in special in randul familiilor, ca o destinatie de vacanta.

Atractiile de iarna si vara contin o retea extinsa de trasee cross - country ski, un traseu cross-country de mare altitudine in zona Hochbrixen, trasee pentru drumetii, un derdelus natural, iar pentru perioada verii un bazin de inot, un lac pentru pescuit, o retea enorma de trasee pentru drumetii si ciclism montan.
Statiunea se afla la 1300 m si este inconjurata de peisajul montan din Hochbrixen.

- Familiile, individualii sau grupurile, toti pot experimenta senzatia de a se afla in pitoreasca statiune "Kirchberg im Brixental”
Zona este deservita de piste de ski, piste de ski nocturne, derdelus. Aici sunt numeroase ski – lifturi (inclusiv telecabine 3 S). In zona se practica si cross – country ski-ul.

- Statiunea Westendorf este situata pe un platou insorit. Telecabina face legatura cu pista Spertental, pista cu o lungime de 4 km fiind acoperita cu zapada artificiala.

Oferte de sejur ski Kitzbuheler Alpen

Oferte de cazare in Kitzbuheler Alpen


# #