Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Leogang, AustriaStatiunea Leogang va permite accesarea directa a regiunii de ski Saalbach-Hinterglemm .

Partiile sunt practicabile pana in luna aprilie datorita amplasarii favorabile a statiunii. Datorita faptului ca partiile in marea majoritate sunt situate deasupra limitei de vegetatie, gasim multe partii (suprafete) cu posibilitati de freeride, dar totusi ferite de avalanse. Astfel freeride-eri sunt asteptati cu mai mult de 80 km de suprafata de zapada neamenajata.
Snowboarderii si schiorii “New School” isi “pot face de cap” in Snow Park-urile amenajate. Cel mai bun se afla in zona Asitz, Leogang, cu amenajari atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Iubitorii de ski fond gasesc in zona Leogang - Saefelden cea mai mare suprafata de ski fond - cca 80 km si tot aici se afla si o partie amenajata pe care puteti schia pana noaptea tarziu.
In ultimii ani regiunea a trecut prin mai multe faze de modernizare, care in primul rand au vizat reinnoirea instalatiilor de transport pe cablu, marind capacitatea si viteza acestora, marirea retelei de tunuri de zapada si nu in ultimul rand aparitia numeroaselor pensiuni si restaurante. Din aceasta cauza putem spune ca de atunci toate partiilor mai importante au asigurata zapada artificiala de la sfarsitul lunii noiembrie, pe tot parcursul sezonului.

Cea mai lunga partie are 7 km si o diferenta de nivel de 1000 m.

In aceasta regiune sunt 3 funpark-uri mari pentru snowboarderi, echipate cu tot ce poate fi necesar atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti.

Pentru ski nocturn se recomanda partia nordica Schantelilift.
De asemenea pentru sanius, de doua ori pe saptamana turistii se pot bucura de partia nocturna, unde sunt urcati cu telescaunul din Asitz, pana la Mittelstationig.

Soare, zapada, condtitii excelente de ski si facilitatile pentru familii fac din Leogang o adevarata destinatie de vacanta. De la 800 m, gondola de 8 persoane va duce pana la 1800 m in maxim 12 minute, pe varful Asitz conectat la cei 200 km de partii ale ski circus.
Cabane confortabile, apres ski, calarie si sanii trase de cai, cross-country, tobbogganing si multe alte activitati asigura experiente care nu vor face uitata curand vacanta dumneavoastra la Leogang .


Oferte de sejur ski Leogang

Oferte de cazare in Leogang

Vezi oferte cazare ski Leogang

# #