Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Ski, regiuni de ski > Ski Austria > Regiunea Molltal
Cauta locatie ski:

Ski Molltal (Austria)Ghetarul Molltal este cel mai usor de accesat si cel mai stabil ghetar din Karintia din punct de vedere a zapezii. Aici se ajunge cu un tren subteran care, in mai putin de 8 min, parcurge o diferenta de nivel de 1000 de m pana la statia intermediara la altitudinea de 2200 m. In continuare pana la 2800 m se poate ajunge cu telecabine de 6 locuri.

Pe ghetarul propriu zis gasim 35 km partii de schi iar schiorii sunt transportati cu telescaune noi, moderne de 2 si 6 locuri, pana la altitudinea de 3200 de m.

Tot aici gasim si cea mai lunga partie, cu acreditare FIS, Abfahrt Eissee de 7 km, iar pentru schi fond de curand s-a pregatit o pista de 13 km.
Toate partiile de pe ghetarul Moltal pot fi acoperite cu zapada artificiala, ceea ce este o performanta unica in toata Europa.

Skipass-ul Top Ski Karnten va asigura posibilitatea sa skiati in statiunile invecinate Mallnitz/Ankogel si Heiligenblut/Grossglockner si accesul pe mai multe partii din Karintia si Tirolul de Est, in total 12 partii cu lungimea totala de 475 km.

Va puteti caza in satele apropiate Flattach si Obervellach, respectiv la 20 km de la statia inferioara al trenului subteran in localitatea Mallnitz, langa Ankogel.

Intre cele doua statiuni de schi (Ankogel si Molltal) circula skibus gratuit!
Sezon incepe din octombrie si se termina in aprilie, iar pe partiile superioare se schiaza si vara.


Statiuni de ski in zona Molltal


# #