Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Neustift, AustriaNeustift este localizat la peste 1000 m altitudine si reprezinta principalul centru turistic al vaii Stubaital. Foarte cunoscut si cautat: ghetarul Stubaier- aflat la doar 20 km distanta- cea mai mare zona schiabila pe ghetar din Austria, Panoramabahn Elfer- gondola cu 8 locuri si T- bar.

Statiunea dispune de zona de ski cu 10 km de piste de diferite grade de dificultate, 9 schilifturi pana la altitudinea de 2100 m, tunuri de zapada.

La ghetarul Stubaital (1.000-3.250 m) se poate schia tot anul, dispune de 57 km de piste si 19 teleschiuri. Iubitorii snowboardului au la dispozitie pista cu obstacole.

In Neustift zona Elferlifte este un adevarat paradis de ski si snowboard. Ofera multe partii pentru experti, dar partia “Holltal” este dedicata incepatorilor.

Şi după schi oferta din Neustift este aproape perfectă: localuri Après-Ski, baruri, pub-uri, discoteci pentru petrecere şi Centrul Timp Liber cu piscină acoperită şi saună pentru relaxare, cafenele confortabile şi restaurante pentru mici pauze. În plus există terenuri de tenis şi box Squash, un patinoar şi posibilităţi de practicare a Kegeln (joc asemănător bowlingului).

Oferte de sejur ski Neustift

Oferte de cazare in Neustift


# #