Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Pfunds, AustriaFrumoasa statiune de ski Pfunds este situata central in Oberinntal (Tiroler Oberland). Acesta statiune este localizata în apropierea Elveţiei şi are o excelentă conexiune cu pantele gheţarului Kaunertal şi zona de schi Fendels. Este foarte uşor să ajungeti in zona de schi Serfaus - Fiss – Ladis.

Skiatul in Pfunds.
Cea mai importanta şi cel mai mare statiune de ski din această regiune este Serfaus-Fiss-Ladis cu 185 km de pante. Nu este necesară aşteptarea ski- liftului deoarece pot urca pana la 70000 persoane pe oră în Serfaus. Există trei mari statiuni de ski din Oberinntal: Serfaus-Fiss-Ladis (de departe cea mai mare) - Kaunertal - Regiunea de ski Venet -6 skipas (Serfaus-fiss-Ladis, Venet, Nauders, Fendels şi Kaunertal) este o alegere grozava pentru cei care doresc să se bucure de pistele de ski din întreagul Oberinntal.
Apres-skiul în Pfunds
Aceasta statiune alpina romantica ofera minunate restaurante şi cafenele confortabile. Mai ales restaurantul Haus Bambi, unde puteţi să gustati din bucataria tyroliana autentica. În ianuarie are loc anual Wintererlebniswoche cu barbeques, concerte şi diverse curse.

Snowboardul in Pfunds
Snowboarderii şi freeridersii se pot distra în Serfaus, Fiss şi Ladis. Există două mari funpark-uri şi boardercross- uri. Sunt organizate mai multe evenimente de catre boarderclub -urile locale.
Scoli de ski şi închirierea ski-urilor in Pfunds

Există două scoli de ski care sunt conectate la Pfunds, o scoala de ski avand intre 25-35 instructori de ski. Lecţiile de ski sunt oferite în multiple limbi .
Alte activitati care va stau la dispozitie in Pfunds: cross schi, pescuit, parapanta, caiac/canoe, catarari, rafting, calarie, etc.
Principalele obiective din Pfunds: Turnul Inn, Podul Inn, Podul Kajetansbrücke.

Oferte de sejur ski Pfunds

Oferte de cazare in Pfunds

Vezi oferte cazare ski Pfunds

# #