Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Piesendorf, AustriaPiesendorf este situat în mijlocul Parcului National austriac Höhe Tauern, între staţiunile renumite din Zell am See si Kaprun. La 800 de metri deasupra nivelului mării şi în inima unei mari zone de ski, pe pantele însorite alpine, marea aventura este asigurată.
Va puteti caza in elegante hoteluri si fermecatoare pensiuni traditionale, oferta fiind variata.

In Piesendorf oportunitatile de ski sunt excelente.

Statiunea ofera acces direct la 130 km de pante skiable avand toate caracteristicile pentru a se incadra în Europe Sport Region, din care fac parte statiunile situate in apropiere, Kaprun si Zell am See. Va puteti folosi de skibuss gratuit, din ora in ora pana in Zell am See si Kaprun.

Pentru incepatori, copii si adulti exista piste cu grad mic de dificultate, dar si o scoala de ski. De asemenea si cei cu pregatire medie au o mare varietate de piste cu grad diferit de dificultate pentru a practica si imbunatati schiatul. Multitudinea de off- piste pentru schiorii avansati si accesul usor asigurat de pistele rapide reprezinta si ele o provocare. Cel mai mare sistem de lifturi din Austria, care deserveste Europe Sport Region include 57 ascensoare, ducându-vă peste tot în zona schiabila, de la Lacul Zeller la Zell am See, pana la uimitoarea priveliste a Ghetarului de la Kaprun.

Schiul de fond se poate practica cu success in zona Piesendorf.

Alte activitati: snow tubing, parapanta, patinaj, hochei, plimbari cu sanii trase de cai, sanius, drumuri pentru drumetii de iarna (20km).

Oferte de sejur ski Piesendorf

Oferte de cazare in Piesendorf


# #