Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Sauze D'oulx, ItaliaEste una din cele mai importante statiuni din circuitul Calea Lattea (Milky Way) cu care este legat prin ski-lift. Statiunea Sauze d`Oulx este aflata la granita cu Franta.

Cu acces la peste 400 km de partii, statiunea este excelenta pentru schiorii cu toate nivelurile de pregatire. Sauze d`Oulx prevede in principal partii pentru schiorii intermediari, pentru schiorii avansati existand o legatura usoara cu Sestriere si cu partiile negre (grad mare de dificultate) din varful Muntelui Motta si Muntelui Sises.

Majoritatea partiilor superioare din Sauze d’Oulx nu sunt prea lungi, dar sunt late si deschise.Ele nu sunt atat de dificile. Partia "Gran Pista" este o partie de coborare cu 650 m diferenta de nivel. Prezinta scurte portiuni abrupte, curbe dar si portiuni plate.
Partia nr.29 este asemanatoare, dar mai usoara. Porneste din Capanna Mollino, traverseaza prin Clotes si ajunge la centrul din Sauze.

In plus snowboardingul este bine reprezentat aici, devenind din ce in ce mai popular. Sauze d`Oulx detine 90 km de partii de ski cu zapada artificiala (cu peste 1000 de tunuri de zapada). In zona exista scoli de ski si snowboard, instructorii de ski fiind excelenti vorbitori de engleza.

Centrul statiunii ofera un amestec de vechi si nou, cu fermecatoare cladiri medievale juxtapuse intre restaurante moderne, baruri si hoteluri

Date pe scurt despre statiune:

Partiile de ski:
- Sunt perfecte pentru intermediari
- Skiat –ul se practica la altitudini mari
- Negre (grad mare de dificultate): 30 Km
- Rosii (grad mediu de dificultate): 73 Km
- Albastre (grad mic de dificultate): 42 km
- Cea mai lunga partie de ski: 6 km
- Altitudinea statiunii: 1510 m
- Cel mai inalt ski – lift: 2800 m

Lift system:
- Chair lifts (telescaune): 35
- Drag lifts: 47
- Gondola: 1
Apres ski:
- Baruri, cluburi si restaurante

Oferte de sejur ski Sauze D'oulx


# #