Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la St. Johann, AustriaStatiunea St Johann - se afla chiar in mijlocul regiunii Tirolul de vest, la 670 m altitudine , in zona vaii Leukental care se intinde de la Jochberg pana aproape de granita bavareza.
St. Johann contine districtele: Almdorf, Apfeldorf, Bärnstetten, Berglehen, Fricking, Hinterkaiser, Mitterndorf, Niederhofen, Oberhofen, Reitham, Rettenbach, Scheffau, Sperten, Taxa, Weiberndorf, Weitau, Winkl Schattseite, si Winkl Sonnseite.

Piste acoperite cu o pulbere de omat stralucitor, pe o intindere de 60 km te asteapta in St.Johann din Tirol, pana la sfarsitul lunii aprilie.Cui nu-i ajung cei 60 de km de partii, cumparand un Top skipass, poate ajunge cu usurinta pe partiile din Kitzbuehel. Statiunea este ideala si pentru snowboard datorita calitatii excelente a zapezii.
St Johann ofera 17 instalatii pe cablu moderne ce faciliteaza accesul la pistele de ski- pe cea mai protejata parte- cea nordica a muntelui Kitzbuheler Horn. Datorita atmosferei sale prietenoase, ski pe suprafete extensive si a altor facilitati pentru distractie si relaxare, St Johann are turistii sai care revin an de an in acest loc.
Localitatea are o infrastructură turistică excelentă, vă stau la dispoziţie, printre altele, un derdeluş de vară, numeroase trasee de ciclism şi excursii, piscină şi un teren de golf. În plus, în apropiere de St. Johann vă puteţi bucura de peisaje superbe şi alte comori ale naturii. Dacă vă doriţi un pic de aventură - oferta include parapantă şi zboruri cu balonul. Regiunea de vacanţă St. Johann din Tirol face parte din zonele cele mai bogate în evenimente şi spectacole. Aproape în fiecare săptâmână are loc aici un eveniment cultural sau sportiv.

Oferte de sejur ski St. Johann

Oferte de cazare in St. Johann


# #