TurisMALL
powered by

34241

Ghid Amsterdam
Shopping

Amsterdam

Capitala Olandei este orasul perfect pentru a achizitiona antichitati, carti, diamante si tot felul de suveniruri care de care mai ciudate. Reducerile de vara incep pe 1 august si dureaza pana la inceputul lunii septembrie. Iarna, reducerile incep la mijlocul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie.

Cele mai renumite strazi sunt Nieuwedijk-Kalverstraat, Kalverstraat, Damrak, Rokin, Muntplein (piata de flori), P.C. Hooftstraat (cele mai exclusiviste magazine), Spiegelgracht si Nieuwe Spiegelstraat (magazine de antichitati), Cornelis Schuytstraat, Utrechtsestraat (gadget-uri, pantofi, cel mai bun magazin de muzica), Beethovenstraat (haine, magazine de vinuri, ciocolata, cele mai bune restaurante cu sushi din oras), Haarlemmerstraat (cea mai accesibila strada din Amsterdam).

Centrele comerciale din Amsterdam ce merita vizitate sunt: De Bijenkorf (The Bee Hive), Villa Arena, Magna Plaza, Kalvertoren. Aici veti gasi o mare diversitate de magazine, bijuterii, piese de arta, restaurante, cafenele si sali de cinematograf.

Pentru cele mai frumoase flori, mergeti la Bloemenmarkt, legendara piata plutitoare de flori. In functie de asprimea iernii, bulbii sunt disponibili intre iunie si sfarsitul lui decembrie.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
moisei ciprian Guest, 14.04.2011

As pleca in Amsterdam cu un troller Case Logic

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Germania  |  Romania  |  Ungaria  |  Malta  |  Austria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
O femeie din Arabia Saudita poate obtine un divort daca sotul ei nu ii ofera cafea?... Cei mai inalti oameni din lume traiesc in Africa. Acestia sunt reprezentantii tribului "watusii" si au o inaltime de pana la 2,40 m....
Dictionar turistic
Patrimoniu turistic - Ansamblul atractiilor turistice naturale si antropice, al infrastructurii generale si turistice de pe un teritoriu dat; tot mai frecvent fiind utilizata si notiunea de produs turistic.
7 recomandari