TurisMALL
powered by

36494

Ghid Amsterdam
Shopping

Amsterdam

Capitala Olandei este orasul perfect pentru a achizitiona antichitati, carti, diamante si tot felul de suveniruri care de care mai ciudate. Reducerile de vara incep pe 1 august si dureaza pana la inceputul lunii septembrie. Iarna, reducerile incep la mijlocul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie.

Cele mai renumite strazi sunt Nieuwedijk-Kalverstraat, Kalverstraat, Damrak, Rokin, Muntplein (piata de flori), P.C. Hooftstraat (cele mai exclusiviste magazine), Spiegelgracht si Nieuwe Spiegelstraat (magazine de antichitati), Cornelis Schuytstraat, Utrechtsestraat (gadget-uri, pantofi, cel mai bun magazin de muzica), Beethovenstraat (haine, magazine de vinuri, ciocolata, cele mai bune restaurante cu sushi din oras), Haarlemmerstraat (cea mai accesibila strada din Amsterdam).

Centrele comerciale din Amsterdam ce merita vizitate sunt: De Bijenkorf (The Bee Hive), Villa Arena, Magna Plaza, Kalvertoren. Aici veti gasi o mare diversitate de magazine, bijuterii, piese de arta, restaurante, cafenele si sali de cinematograf.

Pentru cele mai frumoase flori, mergeti la Bloemenmarkt, legendara piata plutitoare de flori. In functie de asprimea iernii, bulbii sunt disponibili intre iunie si sfarsitul lui decembrie.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
moisei ciprian Guest, 14.04.2011

As pleca in Amsterdam cu un troller Case Logic

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Cei mai multi dintre locuitorii din Zambia nu traiesc pana la varsta  de 40 de ani?... In Universul observabil, ce se intinde pe o distanta de 13,8 miliarde de ani-lumina, există, probabil, peste 170 de miliarde de galaxii....
Dictionar turistic
Jacuzzi - Mic bazin de jeturi de apa sub presiune, care creeaza vartejuri relaxante.
7 recomandari