TurisMALL
powered by

30960

Ghid Amsterdam
Sfaturi utile

Amsterdam

Olanda este cu o ora in urma fata de Romania.

“Magazinele de cafea” sunt singurele locuri unde este permisa cumpararea si consumul de mici cantitati de droguri usoare. In alta parte, pe strada sau in baruri si cafenele, fumatul lor este interzis.

Feriti-va de hotii de buzunare in locurile aglomerate ca Gara Centrala, Cartierul Rosu, Damrak si Leidseplein. Nu tineti niciodata banii in buzunarul de la spate si nici nu va lasati bagajul nesupravegheat.

Pentru a evita comisioanele mari, nu apelati la casele de schimb independente, ca cele de pe Leidsestraat, dar alegeti-le pe cele oficiale!

Oferte Last Minute si Sejururi in Amsterdam
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
moisei ciprian Guest, 14.04.2011

As pleca in Amsterdam cu un troller Case Logic

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Franta  |  Romania  |  Cehia  |  Italia  |  Austria  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Primul parc national din lume este Parcul Yelowstone. Este localizat in SUA si a fost infiintat in 1872.... Pestera cu cea mai inalta stalagmita (67,2 m) este Cueva San Martin Infierno, situata in Cuba....
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari