TurisMALL
powered by

21439

Ghid Ayia Napa
Obiective turistice

Ayia Napa

Nissi este cea mai populara plaja din Ayia Napa. Plaja Nissi este frecventata de un numar mare de turisti care vin aici pentru spatiul generos, nisipul fin si apa cristalina. Datorita popularitatii de care se bucura, plaja Nissi ofera petreceri in timpul zilei si seara, sporturi nautice ca snorkeling, scuba-diving sau kayak.

WaterWorld Waterpark este principala atractie din Ayia Napa. Situat la 3 km vest de centrul statiunii, WaterWorld Waterpark este cel mai bun parc de distractie de pe insula si ofera turistilor numeroase atractii acvatice, de la tobogane cu serpentine, piscine si tunele ametitoare. Parcul poate deveni foarte aglomerat dupa pranz, iar preturile la mancare si bautura sunt foarte ridicate.
WaterWorld Waterpark este deschis intre lunile aprilie – octombrie, intre orele 10.00 – 18.00.

Cea mai buna cale de a explora insula este prin intermediul croazierelor de o zi. Din portul Ayia Napa pleaca vase spre Cape Greco, plajele Pernera si Protaras, destinatia finala fiind insulita Famagusta.

Cape Greco este un parc natural format din stanci inalte, de unde privelistea este minunata.

Red Bus Tour va duce intr-o scurta calatorie de 1 ora in zonele din preajma statiunii Ayia Napa. Autobuzele inspirate de cele din Anglia pleaca din Protaras si trece prin satele traditionale din apropiere.

Apele tropicale din partea de sud-est a insulei ofera conditii exceptionale pentru scuba diving. Cele mai populare zone sunt in apropierea statiunii Ayia Napa, Cape Greco si Famagusta. Aici, apa este calma, calda si vizibilitatea este crescuta. Daca aveti timp, mergeti la Zenobia, o nava scufundata, aflata la 30 minute de Ayia Napa. Zenobia se afla in top 10 nave esuate din lume, experienta fiind nemaipomenita.

Desi Ayia Napa nu are atractii culturale, statiunea este renumita pentru activitatile incitante. In aceasta categorie intra si Napa Bungee. Deschisa doar in sezonul estival, Napa Bungee va ofera ocazia de a sari cu coarda de la 60 m deasupra Marii Mediteraneene. Pretul sariturii include o fotografie si un DVD.
  Pagina anterioara Unde sa mananci Pagina 5 din 10   Festivaluri si sarbatoriPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Germania  |  Cehia  |  Belgia  |  Romania  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
Chicago este mult mai aproape de Moscova decat este de Rio de Janeiro?... Statul cu cel mai mare procent de oameni care merg pe jos la lucru este Alaska....
Dictionar turistic
Turism medical - Forma de turism prin care se ofera turistilor pachete atractive, acestia beneficiind de ingrijiri medicale mai ieftine in alta tara sau de serviciile pe care nu le au in tara de origine.
7 recomandari