TurisMALL
powered by

21440

Ghid Ayia Napa
Shopping

Ayia Napa

Ayia Napa nu este o destinatie cunoscuta pentru marea varietate de magazine. Insa, cele existente va ajuta sa va cumparati tot ce aveti nevoie. Din Ayia Napa va puteti achizitiona dantela lucrata manual, broderii, argintarie, vase de lut, haine de designeri locali si accesorii unice. Un suvenir potrivit ar fi fructele uscate sau zaharisite si dulceata parfumata.

Cele mai multe magazine se gasesc in centrul statiunii, in zona numita The Square. Aici, printre cluburi, restaurante si baruri se gasesc buticuri elegante, primitoare, unde vanzatorii, in mare parte, sunt amabili. Cele mai populare strazi de shopping din Ayia Napa sunt Nissi si St. Makariou.

Cele mai multe magazine sunt afaceri de familie, nu sunt foarte mari, dar va ofera o gama variata de produse. De obicei, magazinele se deschid la 09.00 sau 10.00 si stau deschise pana seara tarziu, in jur de 23.00 – 24.00. Cartile de credit sunt acceptate in multe magazine, iar statiunea este intesata de bancomate.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Franta  |  Austria  |  Italia  |  Cehia  |  Belgia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Orasul Giza din Egipt este cel mai vechi oras din lume?... Pizza este unul dintre putinele cuvinte care este inteles in toata lumea? Pizza a fost inventata la Napoli?...
Dictionar turistic
Croaziera - Calatorie turistica pe mare (ocean) cu vapoare dotate cu cele mai moderne spatii de cazare si care ofera servicii de inalta calitate. Itinerariul este stabilit de agentia de voiaj si este prevazut cu escale pentru vizitarea unor obiective.
7 recomandari