TurisMALL
powered by

21273

Ghid Ayia Napa
Festivaluri si sarbatori

Ayia Napa

Ayia Napa este o statiune estivala renumita pentru plajele minunate si viata de noapte spectaculoasa. Aceste atuuri atrag anual mii de turisti din toate colturile Europei. Daca aveti norocul sa nimeriti in timpul unui festival local, veti fi incantati de explozia de culoare si muzica care invadeaza strazile statiunii Ayia Napa.

Cel mai important eveniment este Festivalul Ayia Napa. Inca din 1985, localnicii sarbatoresc traditiile din Cipru. Evenimentul include concerte, operete, spectacole de teatru, dansuri si muzica folk. Festivalul Ayia Napa are loc in luna septembrie si se desfasoara la Manastirea Ayia Napa din Piata Sepheris.

25 martie este Ziua Independentei Greciei, iar pe 1 mai are loc Festivalul Primaverii.

Festivalul Medieval Ayia Napa a fost adaugat recent in calendarul evenimentelor din Ayia Napa. Evenimentul se desfasoara in luna octombrie si ofera spectatorilor muzica originala live, cantata de grupuri de ciprioti si greci. De asemenea, au loc diferite expozitii de arme medievale si masti venetiene. Festivalul Medieval Ayia Napa are loc la Manastirea Ayia Napa.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Franta  |  Romania  |  Austria  |  Germania  |  Italia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In noaptea de 15-16 octombrie 1987, in sud-estul Angliei viteza vantului a atins 170 de km/h. Au murit atunci 19 persoane si paduri intregi au fost culcate la pamant.... Daca atunci cand vorbim cu cineva, mesajul non-verbal transmis de corpul interlocutorului il contrazice pe cel verbal, avem tendinta de a ignora cuvintele si de a tine cont doar de limbajul non-verbal...
Dictionar turistic
Debarcader - Loc pe malul unei ape sau pe un chei, intr-un port, amenajat special si prevazut cu un utilaj adecvat pentru imbarcarea si debarcarea calatorilor, a animalelor sau a unor materiale.
7 recomandari