TurisMALL
powered by

20543

Ghid Ayia Napa
Festivaluri si sarbatori

Ayia Napa

Ayia Napa este o statiune estivala renumita pentru plajele minunate si viata de noapte spectaculoasa. Aceste atuuri atrag anual mii de turisti din toate colturile Europei. Daca aveti norocul sa nimeriti in timpul unui festival local, veti fi incantati de explozia de culoare si muzica care invadeaza strazile statiunii Ayia Napa.

Cel mai important eveniment este Festivalul Ayia Napa. Inca din 1985, localnicii sarbatoresc traditiile din Cipru. Evenimentul include concerte, operete, spectacole de teatru, dansuri si muzica folk. Festivalul Ayia Napa are loc in luna septembrie si se desfasoara la Manastirea Ayia Napa din Piata Sepheris.

25 martie este Ziua Independentei Greciei, iar pe 1 mai are loc Festivalul Primaverii.

Festivalul Medieval Ayia Napa a fost adaugat recent in calendarul evenimentelor din Ayia Napa. Evenimentul se desfasoara in luna octombrie si ofera spectatorilor muzica originala live, cantata de grupuri de ciprioti si greci. De asemenea, au loc diferite expozitii de arme medievale si masti venetiene. Festivalul Medieval Ayia Napa are loc la Manastirea Ayia Napa.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Belgia  |  Grecia  |  Cehia  |  Malta  |  Romania  |  Austria  | 
Stiai ca?
Dintii incep sa creasca la bebelusi cam la 6 luni dupa ce s-au nascut, desi nu este o regula pentru toti copiii (unora le apar primii dinti mai devreme, altora mai tarziu, dupa 8 luni, dupa 10 luni, s... In Cuba se inregistreaza cei mai multi morti loviti de fulgere?...
Dictionar turistic
Clasa turist - Tourist class - Serviciu in transporturile maritime si aeriene care asigura pasagerilor prestatiile esentiale facandu-i sa beneficieze de un tarif redus in schimbul cresterii prin amenajari speciale a capacitatii de transport.
7 recomandari