TurisMALL
powered by

21204

Ghid Ayia Napa
Transport intern

Ayia Napa

Aeroportul International Larnaca se afla la 40 km de Ayia Napa. Majoritatea agentiilor de turism din Romania asigura transferul de la aeroport la hotel, insa daca calatoriti independent, este foarte usor sa ajungeti la destinatia dorita. In fiecare zi, intre orele 06.00 – 23.00, de la aeroport pleaca autobuzele Intercity. Daca doriti sa calatoriti in confort, puteti opta pentru taxiurile din fata aeroportului sau inchiriati o masina de la companiile Hertz, Avis, Budget, Europcar, Sixt, Thrifty.

Autobuzele din Ayia Napa sunt o modalitate ieftina si rapida de a va deplasa in statiune. Autobuzul 101/102 are ca ruta Waterpark-ul – centrul statiunii Ayia Napa – Cape Greco – Protaras – Pernera – Paralimni Village. Autobuzul circula la intervale de fiecare 20 minute. Autobuzul 502 circula de pe strada Nissi pana la Paralimni. Autobuzul 201 are ca ruta toata statiunea Ayia Napa, iar vara circula pana la orele diminetii. O calatorie costa 1 euro, iar un permis de 24 ore costa 2 euro.

O mare parte din taxiurile din Ayia Napa circula intre aeroportul Larnaca si centrul statiunii, unde se afla principala statie de taxiuri: Plateia Seferi. Din moment ce autobuzele nu circula in zonele din apropierea statiunii, taxiurile sunt populare printre turisti.

Pentru a explora pe cont propriu insula, va recomandam sa inchiriati un ATV, un scuter sau o masina. Preturile se pot negocia, asa ca exersati fara probleme arta targuielii.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 10   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Italia  |  Austria  |  Germania  |  Malta  |  Belgia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Indira Ghandi a fost fiica a unui prim ministru, mama a unui prim ministru si ea insasi prim ministru?... Doar femelele tantar inteapa? Sangele oamenilor este un izvor de proteine, iar cu acesta ele isi pot creste puii. ...
Dictionar turistic
Check-out - Intocmirea si achitarea notei de plata, precum si parasirea hotelului de catre client. Intervalul orar de predare al camerei se termina, de obicei, la ora 10 sau 12.
7 recomandari