TurisMALL
powered by

20591

Ghid Ayia Napa
Viata de noapte

Ayia Napa

Ayia Napa are o viata de noapte spectaculoasa. Comparata adesea cu Ibiza, Ayia Napa are cluburi si baruri ce ofera o atmosfera incendiara. Cele mai bune cluburi se afla in centrul statiunii, pe un bulevard ce se intinde pe aproape 2 km.

Cel mai popular club din Ayia Napa este Black & White. Deschis tot anul, aici au loc cele mai bune petreceri. Nu ratati nici Piazza sau Chameleon. Alte recomandari sunt: Castle Club, Carwash Disco, Club Plaza, Sin, Aqua, Retro sau Ice.

Daca vreti sa va relaxati la o terasa sau intr-un bar, va recomandam: Aloft (doar in weekend), Amassaden, Anthea Breeze bar, Arena Sports Cafe, Aruba, B14 sau Bar Code.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Italia  |  Austria  |  Malta  |  Belgia  |  Germania  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
Cea mai veche rochie din lume are peste 5.000 de ani si a fost facuta in Egipt?... Piramida din fata muzeului Luvru este un tribut pentru Egiptul antic si fascinanta lor lume?...
Dictionar turistic
Bagaj de mana - Bagaj pe care calatorul il poate pastra cu sine in timpul transportului si asupra caruia este responsabil (termenul se utilizeaza in transportul aerian si in transportul cu autocarul). Bagajul trebuie sa se incadreze intr-o marime standard, care difera in functie de compania aeriana.
7 recomandari