TurisMALL
powered by

21225

Ghid Ayia Napa
Viata de noapte

Ayia Napa

Ayia Napa are o viata de noapte spectaculoasa. Comparata adesea cu Ibiza, Ayia Napa are cluburi si baruri ce ofera o atmosfera incendiara. Cele mai bune cluburi se afla in centrul statiunii, pe un bulevard ce se intinde pe aproape 2 km.

Cel mai popular club din Ayia Napa este Black & White. Deschis tot anul, aici au loc cele mai bune petreceri. Nu ratati nici Piazza sau Chameleon. Alte recomandari sunt: Castle Club, Carwash Disco, Club Plaza, Sin, Aqua, Retro sau Ice.

Daca vreti sa va relaxati la o terasa sau intr-un bar, va recomandam: Aloft (doar in weekend), Amassaden, Anthea Breeze bar, Arena Sports Cafe, Aruba, B14 sau Bar Code.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Franta  |  Germania  |  Italia  |  Spania  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita... Stiati ca in traditiile antice, ouale simbolizeaza viata sau inceputul vietii. In Europa medievala, ouale erau primul fel de mancare care se consumau dupa post. Ouale au inceput sa fie vopsite, pentru...
Dictionar turistic
Jacuzzi - Mic bazin de jeturi de apa sub presiune, care creeaza vartejuri relaxante.
7 recomandari