TurisMALL
powered by

20540

Ghid Ayia Napa
Cand sa vizitezi

Ayia Napa

Ayia Napa are o clima mediteraneana, cu numeroase zile insorite tot anul. Cunoscuta ca fiind o destinatie turistica importanta, Ayia Napa este plina de vizitatori in orice perioada a anului. Cei mai multi turisti sosesc in Ayia Napa vara, cand soarele straluceste intens 12 ore pe zi, iar temperaturile ajung pana la 40 grade Celsius. Ploile sunt rare, dar briza marii mai domoleste din caldura toropitoare. Vara incepe in iunie si dureaza pana la sfarsitul lunii septembrie, cand temperaturile ajung pana la 25 grade Celsius. Iulie si august sunt cele mai calduroase luni.

Toamna este un anotimp placut, cu temperaturi intre 15 – 20 grade Celsius. In septembrie, ploile se intetesc, iar intre decembrie – februarie este cea mai umeda perioada din Ayia Napa. In acest interval, turistii sunt putini la numar, iar preturile la cazare si mancare sunt mai mici cu pana la 50%.

Iernile sunt moderante, cu rafale de ploaie si temperaturi intre 10 – 15 grade. Cea mai rece luna este ianuarie, cand temperaturile sunt scazute, iar ninsoarea isi poate face aparitia (foarte rar).

Odata cu sosirea primaverii, temperaturile cresc, iar soarele isi face din ce in ce mai des aparitia. Temperaturile ajung pana la 20 grade, iar turistii incep sa soseasca in numar mare. Un evenimet popular, ce da startul sezonului estival este Pastele, prilej cu care multi europeni vin aici. Desi vremea nu este foarte potrivita pentru a face plaja, Ayia Napa are numeroase atractii ce merita sa fie vizitate.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Malaysia  |  Cehia  |  Grecia  |  Romania  |  Germania  |  Spania  | 
Stiai ca?
Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o ... Daca atunci cand vorbim cu cineva, mesajul non-verbal transmis de corpul interlocutorului il contrazice pe cel verbal, avem tendinta de a ignora cuvintele si de a tine cont doar de limbajul non-verbal...
Dictionar turistic
Duplex - Spatiu de cazare de lux pe doua niveluri care comunica intre ele printr-o scara interioara. Daca este alcatuit din doua camere, una este dormitor, iar cealalta sufragerie, ori ambele incaperi sunt dormitoare.
7 recomandari