TurisMALL
powered by

29470

Ghid Brussels
Shopping

Brussels

Capitala Belgiei este un oras renumit pentru numeroasele optiuni de shopping. Cele mai frumoase suveniruri care pot fi cumparate din Bruxelles sunt: ciocolata belgiana, dantela rafinata, renumitele sortimente de bere si obiectele de decor lucrate manual.

Nimic nu se compara cu o ciocolata belgiana autentica. Planete Chocolat se afla pe Rue du Lombard si este locul cel mai potrivit pentru a cumpara ciocolata. Tot aici, puteti savura cea mai buna ciocolata calda din Bruxelles.

Cele mai populare zone de shopping din Bruxelles se afla in Centrul Vechi, Upper Town si de-a lungul bulevardului Louise si Sablon.

In Centrul Vechi se afla arcadele, care tin loc de mall-uri: Galeries St. Hubert, Galeries Louise si Toison d’Or, Galeries Agora. Galeriile se afla pe Rue des Bouchers si, pe langa magazinele elegante, aici veti putea admira cladiri superbe, cu o arhitectura deosebita, restaurante cochete cu meniuri accesibile tuturor (15 – 16 euro).

In apropiere de arcadele istorice se afla Rue Neuve, o zona renumita pentru magazinele moderne cu branduri populare in randul tinerilor.

Upper Town este locul designerilor renumiti, unde sunt expuse cele mai luxoase colectii ale caselor de moda de la Londra si Paris, precum si ale designerilor locali.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Stiai ca?
Perlele se topesc in otet? ... Hartia igienica a fost inventata in China, in 1300, si putea fi folosita doar de imparati?...
Dictionar turistic
Transfer - Deplasarea turistilor de la punctul terminus al calatoriei (aeroport, gara, port) la unitatea de cazare.
7 recomandari