TurisMALL
powered by

23157

Ghid Brussels
Unde sa te cazezi

Brussels

Sofitel Brussels Le Louise 5* este un hotel de lux aflat pe bulevardul Louise, la 5 minute de cartierul Sablon. Hotelul are 169 camere somptuoase si alte faciltati care va vor face sa va simtiti confortabil: restaurant, bar, terasa, room service, centru de fitness, internet contra cost.

Hotelul Rocco Forte Amigo 5* este renumit pentru camerele extravagante si pentru atentia acordata clientilor sai. Hotelul are 173 camere, restaurant, club, bar, sala de fitness si parcare. Statuia Manneken Pis este la 200 de metri distanta. Zona de antichitati Le Sablon si Muzeul Magritte sunt ambele la 15 minute de mers pe jos, iar statia de metrou Bourse este la numai 5 minute distanta.

Hotelul Renaissance Brussels 4* se afla la 5 minute pe jos de statia de metrou Trone si la 15 minute distanta de celebrul Muzeu Magritte. Hotelul are 262 camere, restaurant, bar, sala de fitness, room service, ziare, piscina interioara, facilitati VIP.

Hotelul Radisson Blu EU 4* se afla la 800 de metri de statia de metrou Trone, iar sediul Comisiei Europene este la mai putin de 10 minute de mers pe jos de hotel. Hotelul are 149 camere si urmatoarele facilitati de lux: restaurant, bar, room service, sauna, sala de fitness, sali de conferinte si internet gratuit.

Hotelul Novotel Brussels Centre Tour Noire 3* se afla in cartierul St. Catherine, la 10 minute de mers pe jos de statuia Manneken Pis. Statia de metrou De Brouckere este la 200 m distanta de hotel. Novotel Brussels Centre Tour Noire are 217 camere elegante si spatioase, restaurant, bar, room service, terasa, sauna, sala de fitness, internet si parcare.

Hotelul Pantone Brussels 3* se afla in cartierul Saint Gilles, la 5 minute distanta de statiile de metrou Hotel Des Monnaies si Louise. Hotelul are 59 camere cochete, restaurant, receptie non-stop, agentie de turism, internet gratuit si camera de bagaje.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 10   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Spania  |  Belgia  |  Germania  |  Grecia  |  Austria  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Aproximativ 6.000 de fulgere lovesc Pamantul in fiecare minut?... Cea mai ridicata temperatura din Europa s-a inregistrat in Sevilla (Spania) si a fost de 51 de grade Celsius....
Dictionar turistic
Eliport - Aeroport de dimensiuni reduse, construit special pentru decolarea, aterizarea si manevrele elicopterelor.
7 recomandari