TurisMALL
powered by

23133

Ghid Brussels
Viata de noapte

Brussels

Bruxelles este o destinatie excelenta pentru iubitorii de concerte, opera, orchestre si spectacole de balet sau teatru. Daca doriti sa petreceti o noapte in oras, vizionand spectacolul unui artist extraordinar, dar nu vreti sa cheltuiti o avere pe cazare si mancare, atunci Bruxelles trebuie sa fie alegerea dvs.

Bruxelles este una dintre cele mai trendy capitale din lume si duce o viata dubla: in timpul zilei, Bruxelles este un oras calm, iar noaptea, ritmurilor celor mai renumiti DJ din lume te tin in cluburi pana in zori de zi.

Una dintre atractiile vietii de noapte din Bruxelles este Cartierul Rosu – Red Light District. Deoarece prostitutia este legalizata in Belgia, veti observa ca in Cartierul Rosu fetele stau in vitrine, asteptand sa fie alese pentru cateva ore de pasiune.

Fanii jazz-ului se pot considera norocosi in Bruxelles. Cu o istorie de peste 100 de ani, Bruxelles gazduieste numeroase spectacole cu muzica jazz, multe dintre ele avand loc in cafenele cochete sau baruri: L'Archiduc, Beursschouwburg si Sounds Jazz Club.

Cele mai bune cluburi se afla in apropiere de Place St-Gery, Manneken-Pis si cartierul Marolles. Recomandarile noastre sunt: Bazaar (cel mai popular club din Bruxelles), Le Fuse (muzica house), Le You (muzica R'n'B), Les Jeux d'Hiver (muzica dance), Le Cactus, Nostalgia, Soho.

Daca cluburile nu sunt pe placul dvs, va recomandam cateva baruri unde puteti incerca renumitele sortimente de bere belgiana: A La Mort Subite, L'Ultime Atome, Théâtre de Toone VII, Au Soleil, La Becasse, La Porte Noire, Le Cirio, Zebra, Le Coq.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Malaysia  |  Franta  |  Belgia  |  Malta  |  Romania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Una din cinci persoane de pe Terra traieste cu mai putin de 1$ pe zi?... In Cuba se inregistreaza cei mai multi morti loviti de fulgere?...
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari