TurisMALL
powered by

87151

Ghid Bucuresti
Sfaturi utile

Bucuresti

Parcul Herăstrău este unul dintre frumoasele parcuri ale Bucureștiului. Situat la malul Lacului Herăstrău, aceasta este o zonă de agrement și recreere din inima orașului, unde te poți bucura de natură, fiind declarat și monument istoric.

Centrul istoric al Bucureștiului este un obiectiv turistic în sine. Aici există o combinație inedită de cafenele moderne, pline de viață și clădiri istorice cu o arhitectură specifică orașului. Acesta este locul unde se întâmplă toată acțiunea și unde străzile păstrează zumzăitul trecătorilor.

Ateneul Român este considerat poate cea mai frumoasă clădire din București datorită istoriei sale, arhitecturii neoclasice și a interiorului impresionant. În prezent, este o sală de concerte și sediul Filarmonicii "George Enescu
Muzeul Țăranului Român deține cea mai mare colecție de obiecte tradiționale din România. Colecțiile sale sunt formate din 100.000 de obiecte de ceramică, port popular, țesături, mobile, feronerie, scoarțe.

Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" este una dintre cele mai mari atracții ale Bucureștiului. Este un muzeu în aer liber unde sunt expuse gospodării țărănești, construcții comunitare și alte elemente care reflectă cultura sătească din România, din secolul al-XVIII-lea și al XX-lea.

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa este format din peste 2 milioane de piese, din colecții zoologice, paleontologice, de minerale plus roci și etnografice. Patrimoul său prețios documentează biodiversitatea din țară și străinătate, diversitatea culturală, înțelegerea evoluției și orice schimbări ale climei sau scoarței terestre.

Arcul de Triumf este un simbol al Bucureștiului, un monument construit pentru a comemora victoria României în Primul Război Mondial. Arcul de Triumf adăpostește și un mic muzeu deschis publicului în anumite perioade.
Dacă vrei să vizitezi capitala României, noi îți recomandăm câteva locuri de cazare în București care îți permit să experimentezi cel mai bine viața în această metropolă.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Stiai ca?
Cele mai apreciate 10 destinatii turistice din lume sunt: Franta, Spania, SUA, Italia, China, Marea Britanie, Austria, Mexic, Germania si Canada? ... Elvetia mai este denumita si "Tara Cantoanelor". Cele 26 de cantoane si semicantoane elvetiene reprezinta statele Confederatiei Elvetiene. Fiecare canton detine propria sa constitutie, l...
Dictionar turistic
Inregistrarea sosirii - Check-in - Intocmirea formalitatilor la sosirea intr-o unitate cu activitate hoteliera sau inaintea unui zbor.
7 recomandari