TurisMALL
powered by

83932

Ghid Bucuresti
Viata de noapte

Bucuresti

Bucurestenii petrec in fiecare seara! Stiu ca suna exagerat, dar asta este adevarul! Cand vremea frumoasa isi face aparitia in orasul gri, tinerii se indreapta spre terasele si barurile preferate, unde se relaxeaza la o bere pana tarziu in noapte.

Studentii se distreaza in Regie, unde numeroasele terase, fast-food-uri si cluburi de noapte sunt pline de studenti, mai ales in timpul anului universitar. Vara, cand studentii pleaca acasa, locul le este luat de bucurestenii care tanjesc dupa amintirea anilor de facultate. Recomandarile noastre sunt: club MAXX, Princess Club, Blue Night, Texas, Dumars si Pub18.

Zona Lipscani se bucura de cea mai mare popularitate in randul bucurestenilor. Indiferent ca este luni sau sambata, terasele sunt pline de dimineata pana seara. Petrecerile in cluburile si barurile de pe Lipscani incep de miercuri seara, iar sambata este apogeul vietii sociale. Cele mai populare cluburi unde petrecerile se tin pana dimineata sunt: Bordelos, Interbelic, Vintage Pub, Fredo, Club A, Club Fire si Old City.

Renumit pentru decorurile extravagante, fete frumoase si preturi exorbitante, club Bamboo este unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitala. Vara, clubul se muta in Herastrau, la locatia in aer liber: Le Gaga. In apropiere de Bamboo, se afla un alt club popular printre bucuresteni: Fratelli. Muzica live, din anii ''80 sau din zilele noastre, oamenii prietenosi si barmanii care fac show sunt cateva dintre ingredientele unei retete de succes.

La mai putin de 1 km de piata Obor se afla clubul Bellagio. Clubul este deschis de miercuri – sambata, iar petrecerile tematice, dansatoarele superbe si muzica moderna atrag mii de tineri in fiecare weekend. Aceeasi reteta o gasim si in cluburile Player si BOA, din zona parcului Herastrau.

Daca sunteti fanii muzicii din anii ''80-''90, atunci trebuie sa mergeti la Silver Church. Preturile sunt foarte mici, iar atmosfera este foarte placuta.

Fanii muzicii house se distreaza in Studio Martin si Kristal Glam Club.

Queen''s Club este primul club din Bucuresti dedicat exclusiv comunitatii gay. Aici, toate lumea se simte bine, fara a simti presiunea prejudecatilor!
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Stiai ca?
Muntele Rarau reprezinta muntele din tara noastra unde au fost descoperiti corali, alge marine, amoniti si alte componente ce acum 140 de milioane de ani intrau in componenta recifelor.... Vulcanul care a facut cele mai multe victime este Tambora din Indonezia: Eruptia vulcanului Tambora din anul 1815 a ridicat o coloana de cenusa de 44 km inaltime. 10 000 oameni au murit din cauza erup...
Dictionar turistic
Cazare si mic dejun - Tarif hotelier care include contravaloarea cazarii si micului dejun. Daca micul dejun este de tip continental, formula este cunoscuta sub denumirea "continental plan".
7 recomandari