TurisMALL
powered by

87186

Ghid Bucuresti
Unde sa te cazezi

Bucuresti

Unul dintre cele mai impresionante hoteluri din Bucuresti este Grand Hotel Continental 5*. Situat pe Calea Victoriei, intr-o cladire eleganta, plina de istorie, hotelul dispune de 4 restaurante, sali de conferinte, SPA si 59 camere de lux, confortabile.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 160 euro si ajunge la 450 euro, in cazul apartametelor.

Hotelul Christina 4* este situat in centrul Bucurestiului, la doar 5 minute de mers pe jos de Piata Romană si la 10 minute de Piata Victoriei. Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, lounge bar, parcare pazita, sali de conferinte, acces internet si 24 camere duble dotate cu aer conditionat, balcon filtru pentru cafea si ceai.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 70 euro si ajunge pana la 105 euro, in cazul camerelor de lux.

Situat in inima orasului, K+K Hotel Elisabeta 4* se afla in apropiere de principalele obiective turistice si de afaceri: Universitate, centrul vechi, centrul de afaceri, teatre, restaurante şi parcul Cismigiu. Hotelul dispune de bar si bistro, sauna, sala de fitness, business lounge, 2 sali de conferinte, parcare, room service. Hotelul are 67 camere spatioase, decorate cu facilitati moderne.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 90 euro si ajunge pana la 300 euro, in cazul apartametelor.

Situat in centrul istoric, la 2 pasi de terasele si restaurantele de pe Lipscani, hotelul Rembrandt 3* are 16 camere cu aer conditionat si apartamente business pe 7 etaje. Camerele au decor si mobilier modern, cu pardoseala din lemn si paturi mari din lemn. Micul dejun de tip bufet este servit la Café Klein de la mezanin.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 60 euro si ajunge pana la 130 euro, in cazul camerelor business.

Hotelul Tempo 3* se afla la 5 minute de mers pe jos de Piata Universitatii, aproape de Biserica Armneasca. Hotelul ofera turistilor salon pentru servirea micului dejun, sala de conferinte, acces Internet gratuit si 32 camere dotate cu toate facilitatile necesare pentru a va simti ca acasa.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 45 euro si ajunge pana la 60 euro, in functie de sezon.

Desi are doar 2 *, Hello Hotels se afla la doar 5 minute de Gara de Nord si are 7 etaje cu 150 de camere pentru cazare. Toate camerele sunt dotate cu televizoare LCD, aer conditionat si poti alege intre camerele pentru fumatori sau nefumatori. Hotelul dispune de o cafenea unde poti servi cele mai proaspete sandwich-uri si salate, internet gratuit (in lobby wifi, iar in camere prin cablu).
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 38 euro si nu depaseste 48 euro pentru camerele executive.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Romania  |  Germania  |  Cehia  |  Spania  |  Belgia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Anastase Dragomir - scaunul ejectabil. Dragomir a creat trei versiuni ale scaunului ejectabil, inventie ce a fost utilizata de nenumarati soldati. Scaunul a fost testat cu succes in 1929, atat in Fran... Pestera cu cea mai inalta stalagmita (67,2 m) este Cueva San Martin Infierno, situata in Cuba....
Dictionar turistic
Tour operator - Agentie de turism ce are ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari.
7 recomandari