TurisMALL
powered by

83929

Ghid Bucuresti
Cand sa vizitezi

Bucuresti

Prin anii ''30, orasul a fost denumit "Micul Paris" datorita bulevardelor largi, a cladirilor cu o arhitectura impresionanta si a elegantei cu care domnii si doamnele se imbracau atunci cand ieseau in societate.

Cu o clima temperat-continentala, Bucuresti este un oras ce poate fi vizitat in orice anotimp. Primavara si toamna vremea este placuta, perfecta pentru explorarea orasului si pentru plimbarile romantice sub clar de luna. Vara, temperaturile caniculare, ce depasesc uneori 40 grade Celsius la umbra, fac ca vizitarea capitalei sa fie dificila. Iarna, orasul este colorat cu mii de luminite colorate, iar targurile de Craciun care se organizeaza in parcuri sau in centrul vechi ii ofera un farmec aparte.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Spania  |  Romania  |  Cehia  |  Belgia  |  Germania  |  Austria  | 
Stiai ca?
Pestera Krubera Voronia din Georgia este cea mai adanca pestera din lume. Ea are o adancime de circa 2.100 m.... Capitala Danemarcei, orasul Copenhaga, este renumit pentru frumusetea pozitiei sale, fiind supranumit si "Parisul nordului". Acesta este situat pe Insula Seelanda sau Sjaelland, iar zona sa ...
Dictionar turistic
Turism de afaceri - Forma de turism practicata de angajati sau alte categorii de persoane, in interes de serviciu, in interiorul sau in afara tarii de resedinta, incluzand participarea la intalniri de afaceri, targuri si expozitii, conferinte si reuniuni.
7 recomandari