TurisMALL
powered by

83928

Ghid Bucuresti
Transport intern

Bucuresti

Intr-un oras cu 2 milioane de locuitori, transportul public este foarte util. In ultimii ani, autortatile au construit mai multe poduri pentru fluidizarea traficului. Cel mai rapid mijloc de transport este metroul. Cu 4 linii de metrou, trenul subteran nu reuseste sa acopere si unele dintre cele mai importante cartiere ale capitalei, cum ar fi Drumul Taberei sau Baneasa.

Tramvaiele, autobuzele si troleibuzele ajung in toate zonele din Bucuresti, de la zonele marginase pana in centru. Microbuzele fac legatura cu comunele din apropierea orasului, dar si intre cele mai importante cartiere. Puteti gasi mai jos harta pentru reteaua mijloacelor de transport in comun.

Taxiul ramane cea mai comoda modalitate de transport intr-un oras sufocat de masini. Cel mai recomandat este sa faceti comanda prin taxi. Daca totusi opriti un taxi in strada, verificati daca are tariful afisat pe usa si daca aparatul de taxat este pornit.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Italia  |  Franta  |  Malta  |  Romania  |  Germania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In Egipt, pisica, animalul sacru al zeitei Basted, era folosita pentru indepartarea serpilor?... Desertul unde s-a inregistrat cea mai lunga perioada secetoasa este Atacama, unde ploaia a revenit dupa 400 ani? ...
Dictionar turistic
Autostrada - Motorway, Expressway; Highway(am.) - Cale rutiera construita din doua sosele cu sens diferit si cu mai multe benzi de circulatie, separate printr-un spatiu intermediar, a carui incalcare este interzisa. Este special trasata si amenajata pentru traficul motorizat rapid. Se caracterizeaza prin absenta oricarui incrucisari la acelasi nivel. In multe tari si pe un anumit sector se plateste o taxa.
7 recomandari