TurisMALL
powered by

83927

Ghid Bucuresti
Shopping

Bucuresti

Bucuresti este locul peferct pentru o repriza reusita de shopping. Aici, exista locuri potrivite pentru toate buzunarele. De cea mai mare popularitate su bucura mall-urile, peste 10 la numar: Bucuresti Mall, Plaza Romania, City Mall, Baneasa Shopping City, Liberty Center, Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza, Colosseum Shopping Center etc.

Un alt punct de referinta pentru shopping este magazinul Unirea. Cu peste 100 de magazine, aici puteti gasi orice: de la incaltaminte, haine si accesorii, bijuterii pana la carti, albume foto si electrocasnice.

Daca sunteti in cautarea unor magazine de lux, atunci trebuie sa va indreptati spre Calea Victoriei: aici veti gasi numeroase branduri celebre, cu preturi competitive. Intre Piata Unirii, Piata Universitatii si Piata Romana se afla multe magazine care va vor incanta cu vitrinele lor frumos decorate.

Cei pasionati de antichitati vor avea placerea sa descopere mici comori in magazinele cu specific: Thomas Antiques, Amadeus Antiques, Craii de Curtea Veche, Hanul cu Tei, DaVinci, Galeria de Arta Dorobanti si Quasar Antiques.

Daca bugetul pentru cumparaturi nu este foarte mare, puteti merge in piata Obor sau la Big Berceni. Aici veti gasi adevarate chilipiruri, la preturi foarte mici.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Malta  |  Italia  |  Spania  |  Germania  |  Austria  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Republica Moldova se mai numeste si "Basarabia".... In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?...
Dictionar turistic
Croaziera fluviala - River cruise - Calatorie turistica pe un fluviu. Spre deosebire de croaziere, prin intermediul River Cruise veti ajunge in alt port in fiecare zi.
7 recomandari