TurisMALL
powered by

45888

Ghid Insula Creta
Shopping

Insula Creta

Ca in toate statiunile estivale, si in Insula Creta oferta este foarte variata: de la traditionalii magneti pentru frigider, ulei de masline, cosmetice cu extract de masline, miere greceasca, vinuri grecesti pana la legendarul ouzo, aici veti gasi tot ce va trece prin cap. In privinta hainelor, oferta este destul de limitata si scumpa. Tricourile cu insemnele Greciei sunt cele mai cumparate articole vestimentare.

In statiunea Chania veti descoperi cateva magazine cu articole din piele lucrate manual: incaltaminte, haine moderne sau clasice, cutite cu maner din piele fina. Bijuteriile ocupa si ele un loc important pe piata din Creta. Cele mai frumoase bijuterii le veti gasi in magazinele din statiunile Chania si Rethymnon. Carpetele si covoarele cu fire din matase sunt obiecte foarte apreciate de turistii care ajung in Creta. Obiectele de decor din ceramica se numara si ele printre suvenirurile preferate ale vizitatorilor.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Ziua Independentei - Grecia (Greek Independence Day)
Ziua Independentei reprezinta sarbatoarea nationala, celebrata anual pe 25 martie. In 1821, dupa cir..
Germania  |  Romania  |  Belgia  |  Ungaria  |  Irlanda  |  Turcia  | 
Stiai ca?
Antarctica este continentul cu cea mai mare altitudine medie – 2.165 m.... Italia are mai multe camere de hotel decat orice tara din Europa?...
Dictionar turistic
Centru de informatii turistice - Tourist information centre - Birou ce ofera informatii despre atractii turistice, facilitati si servicii oferite, si uneori ofera si servicii de rezervare de bilete. Poate apartine de guvern, "tourist boards" sau de alte organizatii si are o sfera de actiune locala sau mai larga.
7 recomandari