TurisMALL
powered by

44010

Ghid Insula Creta
Shopping

Insula Creta

Ca in toate statiunile estivale, si in Insula Creta oferta este foarte variata: de la traditionalii magneti pentru frigider, ulei de masline, cosmetice cu extract de masline, miere greceasca, vinuri grecesti pana la legendarul ouzo, aici veti gasi tot ce va trece prin cap. In privinta hainelor, oferta este destul de limitata si scumpa. Tricourile cu insemnele Greciei sunt cele mai cumparate articole vestimentare.

In statiunea Chania veti descoperi cateva magazine cu articole din piele lucrate manual: incaltaminte, haine moderne sau clasice, cutite cu maner din piele fina. Bijuteriile ocupa si ele un loc important pe piata din Creta. Cele mai frumoase bijuterii le veti gasi in magazinele din statiunile Chania si Rethymnon. Carpetele si covoarele cu fire din matase sunt obiecte foarte apreciate de turistii care ajung in Creta. Obiectele de decor din ceramica se numara si ele printre suvenirurile preferate ale vizitatorilor.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Spania  |  Cehia  |  Italia  |  Franta  |  Malaysia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Sri Lanka este tara cu cea mai mica rata a divorturilor din intreaga lume? Intamplator sau nu, aceeasi tara are si cea mai ridicata rata, la nivel mondial, a sinuciderilor in randul femeilor.... Cu peste 40 milioane de vizitatori, Italia este a patra cea mai vizitata tara din lume?...
Dictionar turistic
Talazoterapie - Marine cure - Tratarea unor boli prin actiunea marii sau a climatului marin.
7 recomandari