TurisMALL
powered by

45972

Ghid Insula Creta
Transport intern

Insula Creta

Insula Creta are 3 aeroporturi: Heraklion, Chania si Sitia. Primele 2 sunt destinate curselor internationale, iar Chania se axeaza doar pe cursele interne. Cursele charter care pleaca din Romania aterizeaza pe aeroportul Heraklion. De aici, agentiile de turism asigura transferul la hotelul ales cu autocare echipate cu aer conditionat.

Autobuzele sunt o modalitate comoda de a vizita statiunile Insulei Creta. In Heraklion exista 3 statii de autobuz care fac legatura cu statiunile Chania si Rethymnon, iar pretul unui bilet este de 1 euro.

Daca nu va simtiti confortabil in mijloacele de transport in comun, puteti opta pentru o masina inchiriata, o bicicleta sau ATV. Nu uitati sa va luati cu dvs permisul de conducere, fara de care nu puteti inchiria o masina sau ATV.

Taxiurile raman cea mai rapida modalitate de a ajunge in alte statiuni sau pe plajele cu nisip fin. In fiecare statiune, exista cel putin o companie de taxi. Cel mai recomandat ar fi sa comandati un taxi la receptia hotelului.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Berii la Praga (Czech Beer Festival in Prague)
Festivalul Berii de la Praga atrage de la an la an tot mai multi participanti. Evenimentul se desfas..
Romania  |  Irlanda  |  Belgia  |  Olanda  |  Franta  |  Spania  | 
Stiai ca?
Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor?... In Egipt, pisica, animalul sacru al zeitei Basted, era folosita pentru indepartarea serpilor?...
Dictionar turistic
Brevet de turism - Document oficial acordat de o autoritate prin care se atesta capacitatea profesionala a persoanelor care asigura conducerea unor tipuri de unitati operationale din domeniul turismului.
7 recomandari