TurisMALL
powered by

44011

Ghid Insula Creta
Viata de noapte

Insula Creta

Cele mai atractive statiuni pentru o viata de noapte palpitanta sunt Malia si Hersonissos, unde barurile, cluburile si terasele sunt pline de petrecareti. Daca terasele se aglomereaza o data cu lasarea serii, cluburile de noapte se umplu abia dupa ora 01.00. Si in statiunile Iraklio, Hania si Rethymnon, viata de noapte este fascinanta: baruri cu muzica live, seri grecesti sau cluburi cu cea mai noua muzica atrag mii de turisti.

Cele mai populare localuri din Heraklion sunt: Best Seller Bar, Fougaro Lobby Club, Privilege Club, Proxenio Cafe, Status Club, Totem Cafe Club si Yacht Club.

In Hersonissos va recomandam: Temple Bar, New York Club, NRG Club, BIO BIO, Aria Club, Amnesia Club, Cameo Club, Nostos Bar, Status Club, Havana Club si Saloon Club Bar.

In Rethymnon, in voga sunt: Juke Box Club, Blue Bar, Campai Music Bar, Cactus Beach Bar, Astro, Paralia Living Room si Cul de Sac.

In Chania, tinerii se distreaza in: Jimmy Bar, Nota Bene, Elmondo Bar, Club Ekentro, Splendid Dancing Bar, Venue Club, Tropicano Club, Mylos Club, Privilege Club, Seven Club si 2Lux.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Grecia  |  Romania  |  Belgia  |  Malta  |  Austria  |  Italia  | 
Stiai ca?
Cel mai rece loc permanent locuit este localitatea Oimeacov (Rusia), pe valea fluviului Indighirka, unde s-a inregistrat, in februarie 1964, temperatura minima absoluta de -71.10? ... In China este o dovada de curtoazie din partea gazdei, sa incerce sa isi imbete oaspetii....
Dictionar turistic
City break - O escapada pe o perioada scurta programata, in general, la sfarsit de saptamana intr-o capitala turistica sau culturala.
7 recomandari