TurisMALL
powered by

45974

Ghid Insula Creta
Viata de noapte

Insula Creta

Cele mai atractive statiuni pentru o viata de noapte palpitanta sunt Malia si Hersonissos, unde barurile, cluburile si terasele sunt pline de petrecareti. Daca terasele se aglomereaza o data cu lasarea serii, cluburile de noapte se umplu abia dupa ora 01.00. Si in statiunile Iraklio, Hania si Rethymnon, viata de noapte este fascinanta: baruri cu muzica live, seri grecesti sau cluburi cu cea mai noua muzica atrag mii de turisti.

Cele mai populare localuri din Heraklion sunt: Best Seller Bar, Fougaro Lobby Club, Privilege Club, Proxenio Cafe, Status Club, Totem Cafe Club si Yacht Club.

In Hersonissos va recomandam: Temple Bar, New York Club, NRG Club, BIO BIO, Aria Club, Amnesia Club, Cameo Club, Nostos Bar, Status Club, Havana Club si Saloon Club Bar.

In Rethymnon, in voga sunt: Juke Box Club, Blue Bar, Campai Music Bar, Cactus Beach Bar, Astro, Paralia Living Room si Cul de Sac.

In Chania, tinerii se distreaza in: Jimmy Bar, Nota Bene, Elmondo Bar, Club Ekentro, Splendid Dancing Bar, Venue Club, Tropicano Club, Mylos Club, Privilege Club, Seven Club si 2Lux.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Austria  |  Turcia  |  Franta  |  Cehia  |  Italia  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Stiati ca sarbatoarea Pastelui incepe in dupa-masa zilei de sambata? Se termina postul de 40 de zile si clopotele incep sa bata din nou? Cel mai important moment al zilei este sfintirea apei botezatoa... Pestera cu cea mai inalta stalagmita (67,2 m) este Cueva San Martin Infierno, situata in Cuba....
Dictionar turistic
Hidroglisor - Ambarcatie cu fundul plat, putin cufundata in apa, care se misca extrem de repede, fiind pusa in miscare de o elice aeriana.
7 recomandari