TurisMALL
powered by

45618

Ghid Insula Creta
Cand sa vizitezi

Insula Creta

Insula Creta are o clima mediteraneana, cu ierni blande si veri calduroase. In timpul verii, temperatura depaseste adeseori 35 grade Celsius, crema cu factor mare de protectie fiind nelipsita din geanta de voiaj.

In lunile racoroase (ianuarie, februarie, martie) temperaturile nu depasesc 15 grade Celsius, aceasta perioada fiind perfecta pentru turistii care vor sa exploreze muntii din Creta.

In lunile aprilie, mai, septembrie si octombrie, vremea este foarte placuta, cu temperaturi ce nu depasesc 25 grade Celsius, perfecta pentru plimbari sau plaja. Daca in lunile de primavara, apa este prea rece pentru scaldat, in septembrie si octombrie, turistii inca se aventureaza in valurile apei cristaline.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Stiai ca?
Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile ... Servetelele nazale au fost initial facute ca bandaje in Primul Razboi Mondial?...
Dictionar turistic
Drumetie - Calatorie pe jos a unui turist, de la un obiectiv la altul, in diverse scopuri: de relaxare, de cunoastere, de intretinere a formei fizice etc, de regula pe un traseu marcat.
7 recomandari