TurisMALL
powered by

23761

Ghid Edinburgh
Shopping

Edinburgh

Edinburgh este un loc fascinant de vizitat, de facut cumparaturi si de a va distra de minune. Cu o multime de magazine, Edinburgh ofera cate ceva pentru fiecare buzunar. Aici veti gasi diverse tipuri de magazine: de la mall-uri, la buticuri exclusiviste pana la magazine cu suveniruri. Pentru majoritatea turistilor, Edinburgh este o destinatie scumpa pentru shopping, insa pentru suveniruri indreptati-va spre magazinele din zonele turistice. Principala strada de shopping se afla in partea noua a orasului si se numeste strada Prince.

In Edinburgh veti gasi si unul dintre cele mai vechi magazine vintage, Armstrong''s. Magazinul a fost infiintat in 1840 si ofera clientilor sai bijuterii, genti, palarii, manusi si haine din diverse perioada. Alte magazine renumite pentru piesele sale vintage sunt Greensleeves si Cruise.

Un magazin pe placut copiiilor si al adultilor este Nutcracker Christmas Shop, magazin cu decoratiuni si jucarii specfice Craciunului. Magazinul este deschis tot anul, iar odata intrati in acest paradis, veti fi cuprinsi de atmosfera de sarbatoare, specifica Craciunului.

Si in Edinburgh exista cateva mall-uri: TK Maxx, Princes Mall, Cameron Toll Shopping Centre, Ocean Terminal, St James Shopping si Gyle Shopping Centre.

Reducerile de vara incep pe 1 iulie si dureaza pana la sfarsitul lunii august. Iarna, reducerile incep la sfarsitul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Franta  |  Spania  |  Malaysia  |  Grecia  |  Austria  |  Malta  | 
Stiai ca?
In China este o dovada de curtoazie din partea gazdei, sa incerce sa isi imbete oaspetii.... Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor?...
Dictionar turistic
Legatura aeriana - Zbor ce asigura conexiunea intre doua sau mai multe puncte de pe glob.
7 recomandari