TurisMALL
powered by

36506

Ghid Edinburgh
Shopping

Edinburgh

Edinburgh este un loc fascinant de vizitat, de facut cumparaturi si de a va distra de minune. Cu o multime de magazine, Edinburgh ofera cate ceva pentru fiecare buzunar. Aici veti gasi diverse tipuri de magazine: de la mall-uri, la buticuri exclusiviste pana la magazine cu suveniruri. Pentru majoritatea turistilor, Edinburgh este o destinatie scumpa pentru shopping, insa pentru suveniruri indreptati-va spre magazinele din zonele turistice. Principala strada de shopping se afla in partea noua a orasului si se numeste strada Prince.

In Edinburgh veti gasi si unul dintre cele mai vechi magazine vintage, Armstrong''s. Magazinul a fost infiintat in 1840 si ofera clientilor sai bijuterii, genti, palarii, manusi si haine din diverse perioada. Alte magazine renumite pentru piesele sale vintage sunt Greensleeves si Cruise.

Un magazin pe placut copiiilor si al adultilor este Nutcracker Christmas Shop, magazin cu decoratiuni si jucarii specfice Craciunului. Magazinul este deschis tot anul, iar odata intrati in acest paradis, veti fi cuprinsi de atmosfera de sarbatoare, specifica Craciunului.

Si in Edinburgh exista cateva mall-uri: TK Maxx, Princes Mall, Cameron Toll Shopping Centre, Ocean Terminal, St James Shopping si Gyle Shopping Centre.

Reducerile de vara incep pe 1 iulie si dureaza pana la sfarsitul lunii august. Iarna, reducerile incep la sfarsitul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul din Madrid (Madrid Carnival)
In fiecare an, la sfarsitul lui februarie/inceputul lui martie, Madridul sarbatoreste prin petreceri..
Ungaria  |  Turcia  |  Cehia  |  Olanda  |  Grecia  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
In pictura cu aceeasi denumire, Gioconda (Mona Lisa) nu poarta nici o bijuterie. Când Mona Lisa a ajuns pentru prima oară la Luvru, în 1815, a primit o mulţime de scrisori de dragoste şi de fl... Intr-o scoala din Virginia, SUA, elevii cu varste intre 7 si 10 ani au fost serviti cu cockteiluri Margarita? In urma scandalului de proportii care s-a iscat, a reiesit ca distribuitorii produselor co...
Dictionar turistic
Cazare si mic dejun - Tarif hotelier care include contravaloarea cazarii si micului dejun. Daca micul dejun este de tip continental, formula este cunoscuta sub denumirea "continental plan".
7 recomandari