TurisMALL
powered by

23780

Ghid Edinburgh
Viata de noapte

Edinburgh

Edinburgh are o viata de noapte activa, petrecerile de la sfarsitul saptamanii, festivalurile din august si petrecerile stradale ce au loc de Revelion au contribuit la faima orasului.

Cele mai populare zone sunt: zona studenteasca Cowgate, pretentioasa strada George si Lothian Road. De asemenea, in Edinburgh veti gasi si numeroase baruri: de la cele traditionale, la taverne istorice pana la baruri stilate si moderne. In centrul orasului, barurile sunt deschise pana la ora 01.00, iar cluburile pana la ora 03.00. Vara, in timpul festivalurilor, ora de inchidere se prelungeste pana dimineata.

Daca vreti sa beti un pahar de whisky intr-un bar, va recomandam: Bow Bar (Orasul Vechi), Guildford Arms (taverna traditionala), The Canny Man''s (este interzisa folosirea telefoanelor mobile; barul a devenit celebru datorita decorului halucinant si a listei impresionante de marci de whisky) si Oxford Bar (pentru fanii autorului Ian Rankin).

Pentru fanii cluburilor de noapte recomandam: Espionage (club pe 5 nivele, cu diverse genuri de muzica), Opal Lounge (muzica R&B, soul, funk si clasica), Po Na Na (club de lux, cu separeuri VIP; aici se asculta muzica house si disco), Cabaret Voltaire (frecventat de studentii din zona Cowgate), Cas Rock Cafe si La Belle Angel.

Pentru muzica live puteti merge la Sandy Bell (muzica folk), Jazz Bar (muzica jazz) si Whistlebinkies.


  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto MOTO GP MALAESYA
Sepang International Circuit Inaugurat oficial în 1999, circuitul International Sepang a găzdu..
Italia  |  Romania  |  Malaysia  |  Grecia  |  Austria  |  Germania  | 
Stiai ca?
In Indonezia se gasesc cele mai multe specii de mamifere din lume, dar si cele mai multe specii de mamifere pe cale de disparitie?... Celebrul turn Eiffel din Paris a fost inaugurat la 31 martie 1889 si conceput de catre Émile Nouguier, Maurice Koechlin si Stephen Sauvestre, angajati la Eiffel & Co. Constructia din otel masoara...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari