TurisMALL
powered by

36504

Ghid Edinburgh
Viata de noapte

Edinburgh

Edinburgh are o viata de noapte activa, petrecerile de la sfarsitul saptamanii, festivalurile din august si petrecerile stradale ce au loc de Revelion au contribuit la faima orasului.

Cele mai populare zone sunt: zona studenteasca Cowgate, pretentioasa strada George si Lothian Road. De asemenea, in Edinburgh veti gasi si numeroase baruri: de la cele traditionale, la taverne istorice pana la baruri stilate si moderne. In centrul orasului, barurile sunt deschise pana la ora 01.00, iar cluburile pana la ora 03.00. Vara, in timpul festivalurilor, ora de inchidere se prelungeste pana dimineata.

Daca vreti sa beti un pahar de whisky intr-un bar, va recomandam: Bow Bar (Orasul Vechi), Guildford Arms (taverna traditionala), The Canny Man''s (este interzisa folosirea telefoanelor mobile; barul a devenit celebru datorita decorului halucinant si a listei impresionante de marci de whisky) si Oxford Bar (pentru fanii autorului Ian Rankin).

Pentru fanii cluburilor de noapte recomandam: Espionage (club pe 5 nivele, cu diverse genuri de muzica), Opal Lounge (muzica R&B, soul, funk si clasica), Po Na Na (club de lux, cu separeuri VIP; aici se asculta muzica house si disco), Cabaret Voltaire (frecventat de studentii din zona Cowgate), Cas Rock Cafe si La Belle Angel.

Pentru muzica live puteti merge la Sandy Bell (muzica folk), Jazz Bar (muzica jazz) si Whistlebinkies.


  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Turcia  |  Austria  |  Olanda  |  Italia  |  Belgia  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
Statuia Libertatii a fost construita in Franta?... Somalia se mai numeste si "Cornul Africii"....
Dictionar turistic
Refugiu - Spatiu de adapostire construit in totalitate in zona montana inalta, echipat cu dotari modeste, destinat adapostirii turistilor in timpul ascensiunilor montane si care nu are personal de serviciu.
7 recomandari