TurisMALL
powered by

29824

Ghid Edinburgh
Viata de noapte

Edinburgh

Edinburgh are o viata de noapte activa, petrecerile de la sfarsitul saptamanii, festivalurile din august si petrecerile stradale ce au loc de Revelion au contribuit la faima orasului.

Cele mai populare zone sunt: zona studenteasca Cowgate, pretentioasa strada George si Lothian Road. De asemenea, in Edinburgh veti gasi si numeroase baruri: de la cele traditionale, la taverne istorice pana la baruri stilate si moderne. In centrul orasului, barurile sunt deschise pana la ora 01.00, iar cluburile pana la ora 03.00. Vara, in timpul festivalurilor, ora de inchidere se prelungeste pana dimineata.

Daca vreti sa beti un pahar de whisky intr-un bar, va recomandam: Bow Bar (Orasul Vechi), Guildford Arms (taverna traditionala), The Canny Man''s (este interzisa folosirea telefoanelor mobile; barul a devenit celebru datorita decorului halucinant si a listei impresionante de marci de whisky) si Oxford Bar (pentru fanii autorului Ian Rankin).

Pentru fanii cluburilor de noapte recomandam: Espionage (club pe 5 nivele, cu diverse genuri de muzica), Opal Lounge (muzica R&B, soul, funk si clasica), Po Na Na (club de lux, cu separeuri VIP; aici se asculta muzica house si disco), Cabaret Voltaire (frecventat de studentii din zona Cowgate), Cas Rock Cafe si La Belle Angel.

Pentru muzica live puteti merge la Sandy Bell (muzica folk), Jazz Bar (muzica jazz) si Whistlebinkies.


  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Franta  |  Spania  |  Romania  |  Germania  |  Italia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Camilele au trei seturi de pleoape?... Nu doar planetele si stelele, ci şi galaxiile se rotesc; Calea Lactee se deplasează cu o viteză de 270 km/s, o rotatie completa durand aproximativ 200 de milioane de ani; Sistemul Solar desfasoara ...
Dictionar turistic
Vagon restaurant - Vagon in care pasagerii pot servi preparate calde sau reci, deserturi si bauturi racoritoare sau alcoolice.
7 recomandari