TurisMALL
powered by

24549

Ghid Edinburgh
Cand sa vizitezi

Edinburgh

Edinburgh este un oras ce poate fi vizitat in orice luna a anului, insa pentru a va bucura la maxim de farmecul acestui oras, va recomandam sa va programati vacanta in timpul verii. Ziua este mai lunga, temperaturile sunt placute, ideale pentru plimbari lungi si mese la terase. Tot in aceasta perioada, mai exact in luna august, orasul este plin de turisti care vin sa asiste la festivalurile ce au loc in Edinburgh.

De asemenea, primavara si toamna sunt perioade perfecte pentru o vizita in Edinburgh. Orasul este mai putin aglomerat, iar preturile la cazare si transport scad cu pana la 30%. Revelionul este o alta ocazie perfecta pentru a vizita Scotia. Orasul este impodobit cu mii de lumini colorate, iar centrul orasului devine principala atractie pentru localnici si turisti.

In Scotia, vremea este destul de capricioasa. Cu ploi frecvente, este necesar sa aveti in bagaj o pereche de cizme de ploaie si haine groase. Primavara si toamna, temperaturile maxime nu depasesc 12 grade Celsius, vara ajung pana la 18 grade, iar iarna temperatura se situeaza in jurul valorii de 6 grade Celsius. Septembrie este considerata cea mai calduroasa luna.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Germania  |  Cehia  |  Belgia  |  Spania  |  Austria  |  Italia  | 
Stiai ca?
Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor?... Mai mult de 10.000 de pasari mor in fiecare an strivindu-se de geamurile cladirilor?...
Dictionar turistic
Refugiu - Spatiu de adapostire construit in totalitate in zona montana inalta, echipat cu dotari modeste, destinat adapostirii turistilor in timpul ascensiunilor montane si care nu are personal de serviciu.
7 recomandari