TurisMALL
powered by

23783

Ghid Edinburgh
Cand sa vizitezi

Edinburgh

Edinburgh este un oras ce poate fi vizitat in orice luna a anului, insa pentru a va bucura la maxim de farmecul acestui oras, va recomandam sa va programati vacanta in timpul verii. Ziua este mai lunga, temperaturile sunt placute, ideale pentru plimbari lungi si mese la terase. Tot in aceasta perioada, mai exact in luna august, orasul este plin de turisti care vin sa asiste la festivalurile ce au loc in Edinburgh.

De asemenea, primavara si toamna sunt perioade perfecte pentru o vizita in Edinburgh. Orasul este mai putin aglomerat, iar preturile la cazare si transport scad cu pana la 30%. Revelionul este o alta ocazie perfecta pentru a vizita Scotia. Orasul este impodobit cu mii de lumini colorate, iar centrul orasului devine principala atractie pentru localnici si turisti.

In Scotia, vremea este destul de capricioasa. Cu ploi frecvente, este necesar sa aveti in bagaj o pereche de cizme de ploaie si haine groase. Primavara si toamna, temperaturile maxime nu depasesc 12 grade Celsius, vara ajung pana la 18 grade, iar iarna temperatura se situeaza in jurul valorii de 6 grade Celsius. Septembrie este considerata cea mai calduroasa luna.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Germania  |  Malaysia  |  Cehia  |  Malta  |  Italia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Antarctica este continentul cu cea mai mare altitudine medie – 2.165 m.... Cel mai mare ochi este cel al caracatiţei? Diametrul ajunge la 40-50 cm?...
Dictionar turistic
Double room - Camera dubla - Camera cu doua locuri, pentru doua persoane; are doua paturi individuale (twin), un pat matrimonial (queen) sau un pat dublu (king).
7 recomandari