TurisMALL
powered by

36503

Ghid Edinburgh
Unde sa te cazezi

Edinburgh

Chester Residence 5* se afla in luxosul cartier West End, la 800 m de strada de shopping Princess. Locatia fabuloasa, facilitatile moderne, staff-ul excelent instruit si camerele elegante fac din acest hotel o alegere excelenta pentru turistii cu buzunarul generos. Hotelul consta din 4 case georgiene, unde veti descoperi 19 apartamente de lux dotate cu TV plasma, aer conditionat, bucatarie complet echipata, baie cu halat si papuci de baie si lounge.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 240 euro si ajunge pana la 350 euro, in cazul apartamentelor.

Hotelul Tigerlily 4* se afla in centrul orasului, in apropiere de zona de shopping si cartierul financiar. Desi are 4*, hotelul are facilitati de 5*: restaurant de lux, bar, club de noapte, acces internet gratuit etc. Hotelul are 33 camere spatioase si decorate cu bun-gust. Camerele sunt dotate cu paturi confortabile, TV plasma, baie de marmura, telefon, aer conditionat.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 180 euro si ajunge pana la 380 euro, in cazul apartamentelor.

Situat in partea de est a strazii de shopping Princess, langa gara Waverly, Apex Waterloo Place Hotel 4* este un hotel de lux, ideal integrat in acest oras sic. Hotelul are 187 camere elegante, restaurant cu saloane private, sali de conferinte, acces internet.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 160 euro si ajunge pana la 220 euro, in cazul apartamentelor.

Inconjurat de gradini pline de flori, hotelul Duthus Lodge 3* se afla la 2 km de centrul orasului. Construita in 1860, hotelul este condus de o familie primitoare care pune la dispozitia turistilor parcare gratuita, acces internet gratuit si 9 camere sic, confortabile unde va puteti odihni dupa o zi de colindat. Pretul unei nopti de cazare pentru 1 camera dubla este de 110 euro, 170 euro (camera tripla) si 210 euro (camera cvadrupla).

Parliament House Hotel 3* se afla in centrul orasului, la 300 m de gara Waverly si strada de shopping Princess. Hotelul dispune de un lounge elegant, bar, salon pentru micul dejun si 53 camere echipate cu toate facilitatile necesare unui sejur perfect.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 100 euro si ajunge pana la 150 euro, in cazul camerelor de lux.

De review-uri excelente se bucura si cateva hoteluri de 2*: Pollock Halls - Edinburgh First 2* se afla la poalele dealului Arthur’s Seat din parcul regal Holyrood si ofera cazare in camerele campusului universitar. Camerele sunt disponibile doar in vacanta de Paste si de vara a universitatii. Cele 2000 de camere sunt dotate cu telefon, acces internet, TV, filtru de cafea. Baia se afla pe hol.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 30 euro si ajunge pana la 70 euro.

Situatla 800 m de gara Waverly, hotelul Cairn 2* ofera cazare in 51 camere simple, dotate cu facilitati de baza: paturi single sau duble, baie, tv, telefon si uscator de par.
Pretul unei nopti de cazare porneste de la 40 euro si ajunge pana la 120 euro, in cazul camerelor cvadruple.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dos de Mayo (2 Mai)
In fiecare an Madridul comemoreaza revolta care a avut loc pe 2 mai 1808 impotriva fortelor de ocupa..
Franta  |  Malta  |  Spania  |  Ungaria  |  Romania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
George Bothezat este inventatorul elicopterului cu patru elice, denumit și “Caracatita zburatoare”. ... Leonardo şi Michelangelo au fost contemporani şi au trăit amândoi în Italia. În ciuda faptului că ambii au fost artişti neîntrecuţi şi ar fi putut lucra împreună, acestia erau rivali, ins...
Dictionar turistic
Agroturism - Forma de turism practicata in mediul rural prin care se asigura turistilor servicii de cazare, masa si agrement si se contribuie la ridicarea nivelului de trai al populatiei rurale.
7 recomandari