TurisMALL
powered by

41620

Ghid Jerusalem
Cand sa vizitezi

Jerusalem

Ierusalim are o clima mediteraneana, cu veri calduroase si ierni blande. Zapada cade de cel mult 2 ori pe an, ianuarie fiind cea mai rece luna din an, cu temperaturi de maxim 5 grade Celsius. Iului si august sunt cele mai calduroase luni, cu temperaturi ce depasesc 30 grade Celsius.

Cea mai buna perioada pentru a vizita Ierusalim este intre lunile martie – septembrie, cand nu ploua niciodata, iar temperaturile sunt foarte placute. Cei mai multi turisti sosesc la Ierusalim in iulie, august, de Paste si de Craciun.

Primvara este un anotimp foarte potrivit pentru a vizita Ierusalim, mai ales in lunile aprilie si mai, cand zona este impanzita de flori salbatice. Temperaturile minime sunt de 9 grade Celsius, iar cele maxime de 26 grade Celsius.

Odata cu venirea verii, cresc temperaturile si numarul turistilor. Zilele sunt mai lungi, mai calduroase, iar temperaturile sar uneori de 30 grade Celsius. La Ierusalim, umiditatea are nivele scazute de umiditate, ceea ce inseamna ca e mai usor de tolerat caldura.

In septembrie, temperaturile sunt in contuare foarte ridicate, depasind adesea 28 grade. In octombrie si in noiemebrie, ploile se inmultesc, insa soarele iese destul de des.

Ianuarie si februarie sunt luni racoroase, cu temperaturi maxime de 12 grade si minime de 5 grade Celsius. Luati-va in bagaj haine groase, dar si ochelari de soare, deoarece veti avea parte si de zile frumoase.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Franta  |  Austria  |  Belgia  |  Cehia  |  Germania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Taiwan si Luxemburg sunt singurele tari din lume in care numarul telefoanelor mobile il depaseste pe cel al locuitorilor?... Plajele de nudisti pot fi periculoase pentru navele care circula in apropierea lor? Un iaht cu 60 de persoane la bord s-a rasturnat pe tarmul texan al Golfului Mexic dupa ce toti pasagerii s-au ingram...
Dictionar turistic
Agroturism - Forma de turism practicata in mediul rural prin care se asigura turistilor servicii de cazare, masa si agrement si se contribuie la ridicarea nivelului de trai al populatiei rurale.
7 recomandari