TurisMALL
powered by

28275

Ghid Jerusalem
Cand sa vizitezi

Jerusalem

Ierusalim are o clima mediteraneana, cu veri calduroase si ierni blande. Zapada cade de cel mult 2 ori pe an, ianuarie fiind cea mai rece luna din an, cu temperaturi de maxim 5 grade Celsius. Iului si august sunt cele mai calduroase luni, cu temperaturi ce depasesc 30 grade Celsius.

Cea mai buna perioada pentru a vizita Ierusalim este intre lunile martie – septembrie, cand nu ploua niciodata, iar temperaturile sunt foarte placute. Cei mai multi turisti sosesc la Ierusalim in iulie, august, de Paste si de Craciun.

Primvara este un anotimp foarte potrivit pentru a vizita Ierusalim, mai ales in lunile aprilie si mai, cand zona este impanzita de flori salbatice. Temperaturile minime sunt de 9 grade Celsius, iar cele maxime de 26 grade Celsius.

Odata cu venirea verii, cresc temperaturile si numarul turistilor. Zilele sunt mai lungi, mai calduroase, iar temperaturile sar uneori de 30 grade Celsius. La Ierusalim, umiditatea are nivele scazute de umiditate, ceea ce inseamna ca e mai usor de tolerat caldura.

In septembrie, temperaturile sunt in contuare foarte ridicate, depasind adesea 28 grade. In octombrie si in noiemebrie, ploile se inmultesc, insa soarele iese destul de des.

Ianuarie si februarie sunt luni racoroase, cu temperaturi maxime de 12 grade si minime de 5 grade Celsius. Luati-va in bagaj haine groase, dar si ochelari de soare, deoarece veti avea parte si de zile frumoase.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Foire de Midi
"Foire de Midi" reprezinta un targ care are loc anual (intre jumatatea lunii iulie- jumatatea lui au..
Austria  |  Malta  |  Turcia  |  Belgia  |  Romania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
Un bizon adult poate avea o greutate de cca. 1.000 de kg.... Potrivit unei legende populare, ceaiul a fost descoperit de imparatul chinez Shennong, in 2737 I.Hr, cand o frunza de ceai i-a cazut in apa fierbinte?...
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari