TurisMALL
powered by

26541

Ghid Jerusalem
Cand sa vizitezi

Jerusalem

Ierusalim are o clima mediteraneana, cu veri calduroase si ierni blande. Zapada cade de cel mult 2 ori pe an, ianuarie fiind cea mai rece luna din an, cu temperaturi de maxim 5 grade Celsius. Iului si august sunt cele mai calduroase luni, cu temperaturi ce depasesc 30 grade Celsius.

Cea mai buna perioada pentru a vizita Ierusalim este intre lunile martie – septembrie, cand nu ploua niciodata, iar temperaturile sunt foarte placute. Cei mai multi turisti sosesc la Ierusalim in iulie, august, de Paste si de Craciun.

Primvara este un anotimp foarte potrivit pentru a vizita Ierusalim, mai ales in lunile aprilie si mai, cand zona este impanzita de flori salbatice. Temperaturile minime sunt de 9 grade Celsius, iar cele maxime de 26 grade Celsius.

Odata cu venirea verii, cresc temperaturile si numarul turistilor. Zilele sunt mai lungi, mai calduroase, iar temperaturile sar uneori de 30 grade Celsius. La Ierusalim, umiditatea are nivele scazute de umiditate, ceea ce inseamna ca e mai usor de tolerat caldura.

In septembrie, temperaturile sunt in contuare foarte ridicate, depasind adesea 28 grade. In octombrie si in noiemebrie, ploile se inmultesc, insa soarele iese destul de des.

Ianuarie si februarie sunt luni racoroase, cu temperaturi maxime de 12 grade si minime de 5 grade Celsius. Luati-va in bagaj haine groase, dar si ochelari de soare, deoarece veti avea parte si de zile frumoase.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Franta  |  Italia  |  Spania  |  Romania  |  Malaysia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o ... O maimuta a fost odata judecata si condamnata pentru ca fumase o tigara in South Bend, Indiana?...
Dictionar turistic
Duplex - Spatiu de cazare de lux pe doua niveluri care comunica intre ele printr-o scara interioara. Daca este alcatuit din doua camere, una este dormitor, iar cealalta sufragerie, ori ambele incaperi sunt dormitoare.
7 recomandari