TurisMALL
powered by

27502

Ghid Jerusalem
Shopping

Jerusalem

Ierusalim are numeroase oferte pentru fanii shopping-ului. Magazinele cochete sau bazarele pline cu tot felul de minunatii va vor incanta. Daca in magazinele elegante sau in mall-uri, preturile sunt fixe, in cele de suveniruri si in bazar, va puteti exersa talentul de negociator.

Din Ierusalim puteti cumpara cosmetice de la Marea Moarta care ofera tenului un aspect curat si luminos. Suvenirurile cu teme religioase se bucura de mare succes in randul turistilor. Bijuteriile din aur si argint sunt destul de ieftine si atent lucrate. Pentru articole de decor autentice, evitati magazinele cu suveniruri si indreptati-va spre magazinele traditionale ce vand vase si statuete lucrate si pictate manual. In Orasul Vechi veti gasi cele mai delicate matasuri si asternuturi de pat.

Via Dolorosa este plina de magazine cu diverse suveniruri, obiecte de decor, antichitati si vase din aluminiu. Jaffa Gate este una dintre cele mai populare locatii pentru cumparaturi. Aici veti gasi magazine cu haine, margele si obiecte religioase si suveniruri.

Mamilla este cea mai noua si moderna zona de shopping din Ierusalim. Localizata chiar in afara Jaffa Gate, Mamilla este mereu plina de oameni care se plimba sau care fac cumparaturi. Mamilla gazduieste multe branduri internationale si celebre ca Versace, Rolex, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, dar si branduri locale. Pe langa magazine, in zona Mamilla se afla restaurante si cafenele, iar atmosfera este intretinuta de artistii stradali si de tinerii actori israelieni.

Orasul Vechi este inima orasului Ierusalim. Pe langa monumentele istorice, Orasul Vechi este renumit pentru magazinele pline de bunatati. Zonele cu cea mai mare varietate de marfuri sunt Cardo si Cartierul Evreiesc.

Ierusalim are cateva mall-uri care ofera o gama variata de haine, bijuterii si decoratiuni: Malcha, Center 1, Hadar, Ha Achim Israel, Lev Talpiot. Talpiot este o zona industriala cu multe mall-uri si magazine outlet.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Romania  |  Malta  |  Germania  |  Belgia  |  Franta  |  Spania  | 
Stiai ca?
In Marea Britanie, o persoana bea anual mai mult ceai decat 23 de italieni la un loc?... Statuia cu o persoana aflata pe un cal cu picioarele in aer a murit in lupta; daca calul are un singur picior in aer, a murit din cauza ranilor suferite in lupta; daca calul are toate picioarele pe pa...
Dictionar turistic
Rezervare - Turistul sau agentia de turism retine un loc de cazare, un bilet de avion sau un pachet turistic pana la achitarea integrala a serviciului ales.
7 recomandari