TurisMALL
powered by

42021

Ghid Jerusalem
Shopping

Jerusalem

Ierusalim are numeroase oferte pentru fanii shopping-ului. Magazinele cochete sau bazarele pline cu tot felul de minunatii va vor incanta. Daca in magazinele elegante sau in mall-uri, preturile sunt fixe, in cele de suveniruri si in bazar, va puteti exersa talentul de negociator.

Din Ierusalim puteti cumpara cosmetice de la Marea Moarta care ofera tenului un aspect curat si luminos. Suvenirurile cu teme religioase se bucura de mare succes in randul turistilor. Bijuteriile din aur si argint sunt destul de ieftine si atent lucrate. Pentru articole de decor autentice, evitati magazinele cu suveniruri si indreptati-va spre magazinele traditionale ce vand vase si statuete lucrate si pictate manual. In Orasul Vechi veti gasi cele mai delicate matasuri si asternuturi de pat.

Via Dolorosa este plina de magazine cu diverse suveniruri, obiecte de decor, antichitati si vase din aluminiu. Jaffa Gate este una dintre cele mai populare locatii pentru cumparaturi. Aici veti gasi magazine cu haine, margele si obiecte religioase si suveniruri.

Mamilla este cea mai noua si moderna zona de shopping din Ierusalim. Localizata chiar in afara Jaffa Gate, Mamilla este mereu plina de oameni care se plimba sau care fac cumparaturi. Mamilla gazduieste multe branduri internationale si celebre ca Versace, Rolex, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, dar si branduri locale. Pe langa magazine, in zona Mamilla se afla restaurante si cafenele, iar atmosfera este intretinuta de artistii stradali si de tinerii actori israelieni.

Orasul Vechi este inima orasului Ierusalim. Pe langa monumentele istorice, Orasul Vechi este renumit pentru magazinele pline de bunatati. Zonele cu cea mai mare varietate de marfuri sunt Cardo si Cartierul Evreiesc.

Ierusalim are cateva mall-uri care ofera o gama variata de haine, bijuterii si decoratiuni: Malcha, Center 1, Hadar, Ha Achim Israel, Lev Talpiot. Talpiot este o zona industriala cu multe mall-uri si magazine outlet.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Stiai ca?
Vulcanul care a avut cea mai mare explozie este Krakatau din Indonezia: in anul 1883 vulcanul Krakatau, din stramtoarea Sunda, a explodat distrugand aproape toata insula și creand un tsunami care a u... Arabia Saudita este cea mai mare tara din Orientul Mijlociu. Aceasta are o suprafata de 2.149.690 km2....
Dictionar turistic
Han - Unitate de cazare traditionala cu dotari modeste, restaurant si un numar restrans de locuri de cazare. Hanul este pozitionat in afara oraselor, la incrusisarile drumurilor sau in apropierea centrelor urbane si se bucura de o pozitie pitoreasca.
7 recomandari