TurisMALL
powered by

26512

Ghid Jerusalem
Unde sa te cazezi

Jerusalem

King David 5* este unul dintre cele mai renumite hoteluri din Ierusalim. Localizat central, cele 237 camere ale hotelului ofera privelisti minunate spre Orasul Vechi si Muntele Sion. Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, 4 restaurante, bar, teren de tenis, sala de fitness, room service si internet.

Hotelul David Citadel 5* se afla in centrul orasului, la scurta distanta de Orasul Vechi si cartierul Mamilla, fiind inconjurat de magazine si restaurante. Hotelul are 384 camere de lux, piscina, sala de fitness, restaurant, bar, centru SPA, capela, sauna, loc de joaca pentru copii si internet.

Hotelul Harmoy 4* se afla in cartierul Nahalat Shiva, la scurta distanta de centrul orasului. Hotelul Harmony are 50 camere elegante si dispune de urmatoarele facilitati: salon pentru micul dejun, ziare la receptie, camera de jocuri, biliard, casa de schimb valutar, internet gratuit si parcare.

Aflat in centrul Ierusalimului, Dan Boutique Hotel 4* ofera 127 camere spatioase, cu aer conditionat si parcare gratuita. Hotelul are sala de fitness, restaurant, bar, terasa, room service, casa de schimb valutar, internet wireless si parcare gratuita.

Hotelul Montefiore 3* este situat intr-o zona pietonala din centrul orasului Ierusalim. Cele 48 camere au fost complet renovate, beneficiaza de aer conditionat si sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, frigider si filtru de ceai si cafea. Hotelul are ca facilitati: restaurant, bar, internet gratuit.

Hotelul Jerusalem Gate 3* este situat la intrarea in Orasul Sfant, la foarte mica distanta de statia principala de autobuz. Puteti ajunge in Orasul Vechi si in centrul orasului dupa o plimbare cu autobuzul ce dureaza 15 minute. Hotelul are 298 camere spatioase, bar, salon pentru micul dejun, magazine in hotel, sala de fitness, receptie non-stop, internet si parcare.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 10   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Austria  |  Romania  |  Malaysia  |  Malta  |  Italia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Lamaia este un fruct care a fost adus in Europa in timpul cruciadelor, desi vechii greci si romanii l-au consumat cu mult timp inainte (lamaia apare in fresce facute prin secolul II). Se crede ca lama... In iarna anului 1932 a fost atat de frig incat cascada Niagara Falls a inghetat complet?...
Dictionar turistic
Delta - Forma de relief rezultata din depunerea de mal si de nisip la varsarea unei ape curgatoare intr-un lac, mare sau ocean, pe un teren de panta lina, in conditiile lipsei mareelor si a actiunii curentilor litorali.
7 recomandari