TurisMALL
powered by

37266

Ghid Jerusalem
Unde sa te cazezi

Jerusalem

King David 5* este unul dintre cele mai renumite hoteluri din Ierusalim. Localizat central, cele 237 camere ale hotelului ofera privelisti minunate spre Orasul Vechi si Muntele Sion. Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, 4 restaurante, bar, teren de tenis, sala de fitness, room service si internet.

Hotelul David Citadel 5* se afla in centrul orasului, la scurta distanta de Orasul Vechi si cartierul Mamilla, fiind inconjurat de magazine si restaurante. Hotelul are 384 camere de lux, piscina, sala de fitness, restaurant, bar, centru SPA, capela, sauna, loc de joaca pentru copii si internet.

Hotelul Harmoy 4* se afla in cartierul Nahalat Shiva, la scurta distanta de centrul orasului. Hotelul Harmony are 50 camere elegante si dispune de urmatoarele facilitati: salon pentru micul dejun, ziare la receptie, camera de jocuri, biliard, casa de schimb valutar, internet gratuit si parcare.

Aflat in centrul Ierusalimului, Dan Boutique Hotel 4* ofera 127 camere spatioase, cu aer conditionat si parcare gratuita. Hotelul are sala de fitness, restaurant, bar, terasa, room service, casa de schimb valutar, internet wireless si parcare gratuita.

Hotelul Montefiore 3* este situat intr-o zona pietonala din centrul orasului Ierusalim. Cele 48 camere au fost complet renovate, beneficiaza de aer conditionat si sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, frigider si filtru de ceai si cafea. Hotelul are ca facilitati: restaurant, bar, internet gratuit.

Hotelul Jerusalem Gate 3* este situat la intrarea in Orasul Sfant, la foarte mica distanta de statia principala de autobuz. Puteti ajunge in Orasul Vechi si in centrul orasului dupa o plimbare cu autobuzul ce dureaza 15 minute. Hotelul are 298 camere spatioase, bar, salon pentru micul dejun, magazine in hotel, sala de fitness, receptie non-stop, internet si parcare.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 10   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Primavara de la Budapesta (Budapest Spring Festival)
Festivalul de Primavara de la Budapesta reprezinta cel mai important festival cultural al Ungariei. ..
Stiai ca?
Peru se mai numeste si "Tara incasilor".... Albania este cunoscuta si sub numele de "Tara vulturilor"....
Dictionar turistic
Hidroavion - Avion destinat transportului de pasageri, echipat cu dispozitive care ii permit sa se mentina pe apa.
7 recomandari